9. kesäkuuta 2017

Toukokuu tiivistettynä

Toukokuussa olen ahkerasti käynyt ajamassa Diranalla ja puuhailemassa Nopan kanssa vähän muita juttuja, sillä ajaminen on alkanut taas hiukan kyllästyttää Noppaa. Nyt jatkossa tehdäänkin niin, että joka toisella kerralla ajetaan ja joka toisella tehdään jotain muuta. Diranan kanssa puolestaan ajolenkit ovat sujuneet tosi hyvin lukuun ottamatta epämääräisiä paniikinomaisia peruutteluita. Onneksi peruutteluiden syy taisi selvitä ja toivon mukaan päästään jatkossa treenaamaan ongelmitta. Aiheeseen liittyen saatan kirjoittaa postauksen, jos jotakuta kiinnostaa. 

Ehdottomasti toukokuun ykkösjuttu oli raviponileiri, jossa opin taas vähän lisää ravijuttuja. Leiristä kirjoitin kolme postausta, tässä linkit niihin, jos et ole vielä lukenut kyseisiä postauksia: Ensimmäinen leiripäivä. toinen leiripäivä ja viimeinen leiripäivä.

Myös Nopan kanssa ajamani näytöslähtö, ravirataan tutustuminen Diranan kanssa ja hiittireissu kummankin ponin kanssa ovat olleet hauskoja hetkiä toukokuussa. 


Toukokuussa blogiani katseltiin noin 2340 kertaa eli vieläkin vähemmän mitä viime kuussa. Jostain syystä katselukerrat ja kommenttimäärät vain laskee, muttei se sinäänsä minua haittaa. Luetuin postaus oli Mietteitä maastakäsittelystä, joka keräsi 168 katselukertaa. 

Kuukauden tykätyin Instagram-kuva oli alla oleva kuva, jonka julkaisin Nopan 11-v synttäreiden kunniaksi. Kuva on otettu vuosi sitten Nopan syntymäpäivänä.


Suosikkikuvia toukokuulta löytyy muutama kappale, ylemmän otin itse ja alemman on ottanut äiti: 

 
Kesäkuun ulkoasuksi värkkäsin jotain astetta kesäisempää ja itse ainakin tykästyin tähän ulkoasuun!


Miten teidän toukokuu sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti