1. toukokuuta 2017

Huhtikuu tiivistettynä


Koko huhtikuun ajan olen odottanut kevään tuloa ja lumien sulamista, mutta turhaan, sillä lunta sataa jatkuvasti lisää. Märän lumen takia ollaan saatu ponien kanssa kärsiä valtavista tieroista. Etenkin Diranan kengitettyihin kavioihin tarttuu lumi erittäin tiukasti. Huonoista pohjista huolimatta olen ahkerasti käynyt ajamassa kummallakin ponilla. Nopan kanssa on alkanut lenkit taas sujua jokseenkin laiskasti, joten lähitulevaisuudessa olisi luvassa taas pieni tauko ajamisesta. Diranan kanssa puolestaan lenkit ovat sujuneet välillä liiankin reippaasti ottaen huomioon huonon pohjan. Molemmilla poneilla on myös alkanut karvanlähtö, joten karvaa löytyy ihan jokaisesta paikasta.


Huhtikuu alkoi mukavissa merkeissä Lapissa lomaillen. Reissu oli oikein mukava, pääsin esimerkiksi laskettelemaan, kuvaamaan ja katselemaan revontulia sekä kiipeämään Kiilopää- tunturin huipulle toistamiseen. Kuvia otin reissussa ihmeen vähän vaikka mökkimme lähistöltä olisi varmasti löytynyt paljon kuvaamisen arvoisia asioita. Kotimatkalla yövyttiin Kuusamossa, jossa käytiin keilaamassa.


 Huhtikuu ei ollut minun blogin kulta-aikaa, mutta ei se mitään. Postauksia julkaisin kolme kappaletta, joista eniten katselukertoja keräsi Maaliskuu tiivistettynä- postaus, 182 katselukertaa. Eniten kommentteja keräsi postaus nimeltä Aurinkoinen päivä- kuvapostaus Nopasta. Kaikenkaikkiaan blogiani katseltiin viime kuussa 5401 kertaa.

Tykätyin instagram-kuva oli alla oleva kuva, joka on otettu 16. päivä Nopan riehuessa tarhassa.


Suosikkikuvaksi valikoitui alla oleva kuva, jonka otin Nopasta Venlan ajaessa sillä.


Kuukauden suosikkitallipäiväksi päätyi 29.4. joka oli samalla myös kuukauden viimeinen tallipäivä. Kävin ajamassa Diranalla niin, että äitini oli mukana. Poni kulki enimmäkseen reippaasti eteenpäin, mutta välillä ei halunnut ravata pyydettäessä. Otettiin myös muutama reippaampi pätkä, jotka sujuivat yllättävän hyvin!


 Kuinka teidän huhtikuu sujui?

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Oi vitsi haluisin pitkästä aikaa Lappiin, siel on jotenki niin ihanaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä, Lapissa on kyllä kivaa!

   Poista
 2. Kiva postaus, ja ihania kuvia!:) Varsinkin toi revontulikuva on tosi hieno!

  VastaaPoista