1. huhtikuuta 2017

Maaliskuu tiivistettynä

Helmikuun suosikit- postaus jäi kokonaan tekemättä, sillä kyseinen kuu meni niin nopeasti, etten ehtinyt tekemään mitään ihmeellistä. Nyt on kuitenkin huhtikuun alku, joten on aika maaliskuun suosikkien. 

Maaliskuun aikana olen käynyt ahkerasti ajamassa niin Nopalla kuin Diranallakin. Diranan kanssa yhteistyö on alkanut sujua paremmin ja yhteinen sävel alkaa pikkuhiljaa löytyä. Ollaan käyty ajamassa rauhallisia hölkkälenkkejä joiden pituudet vaihtelevat 4-6km välillä. 

Nopan kanssa sujuu ajaminen tosi hyvin ja ollaan menty välillä suhteellisen kovaakin vauhtia Anskun perässä. Nopan karva on ihan irti ja yksi päivä harjasinkin sitä hikiviilalla ainakin puolitoista tuntia, silti karvaa vaan irtosi jatkuvasti lisää. Kokonaisuudessaan siis minun hevostelut ovat sujuneet tasaisen hyvin maaliskuussa.

Blogiani katseltiin maaliskuun aikana yhteensä 4782 kertaa.
Julkaisin vain kaksi postausta, joista toinen; Kasa kuvia Urmaksesta keräsi 98 katselukertaa ja 12 kommenttia ja toinen; Mun hiihtoloma 136 katselukertaa ja yhden kommentin. 

Maaliskuun tykätyin Instagram kuva oli kuva Nopasta kahden vuoden takaa, eli vuodelta 2015. Se keräsi yhteensä 272 tykkäystä.


Maaliskuun aikana otin vaan muutamia kuvia tallilta, joista yksikään ei ole kovinkaan kiva. Siispä kuukauden suosikkikuva- tittelin saa alla oleva kuva, jonka otin hiihtolomalla Urmaksesta.


Suosikki tallipäiviksi valikoituivat kaksi päivää, tiistai 28.3 ja keskiviikko 29.3. Tiistaina ajoin Diranan, se sujui hyvin muutamista pysähtelyistä huolimatta. Sääkin suosi molempina päivinä pitkästä aikaa, olen nimittäin turhan usein maaliskuun aikana sattunut tallille juuri vesi- tai räntäsateiden aikaan. 

Keskiviikkona ajoin Nopan ja oli mukavaa kun oli kerrankin kunnolla aikaa puuhailla Nopan kanssa. Harjailin sitä pitkään, ihan vaan siksi, että tiedän Nopan nauttivan siitä. Ajolenkki jouduttiin suorittamaan melko rauhallisesti huonojen pohjien takia. Noppa käyttäytyi asiallisesti eikä välittänyt junastakaan joka meni ihan meidän vierestä. Ajon jälkeen vielä harjoiteltiin espanjalaisen käynnin alkeita, jotka sujuivat ihan hyvin.


 Huhtikuun ulkoasu on ainakin keväisempi ja pirteämpi kuin edellinen, kertokaa ihmeessä mitä pidätte siitä?

2 kommenttia:

  1. Musta tää uus ulkoasu on oikein kiva, ihanan keväinen tosiaan :) Kiva tää postaus!

    VastaaPoista