11. helmikuuta 2017

Motivaatio ajamiseen huipussaan

Helmikuun alku on sujunut oikein hyvin. Sää ainakin on ollut super hyvä! Harmittaa vaan kun kaikki päivät menee koulussa istuessa kun ulkona paistaa aurinko. Huomaa kyllä, että auringosta saa energiaa ja jaksaa huomattavasti paremmin kuin pilvisellä säällä.Tässä postauksessa haluan vaan kertoilla vähän kuulumisia, ei siis mitään sen ihmeellisempää.
DSC_5147

Nopan kanssa ollaan aloiteltu taas ajaminen reilusti yli kuukauden mittaisen tauon jälkeen aivan uudella motivaatiolla. Tauko tosiaan taisi tehdä enemmänkin kuin hyvää Nopalle. Viimeviikkoina Noppa on ollut innoissaan lähtemässä lenkille, pyörinyt käytävällä ympäriinsä mun viedessä kärryjä pihalle. Ennen Noppaa sai jatkuvasti käskeä liikkumaan reippaammin, mutta nyt se lähtee maiskutuksesta ravaamaan ja juoksee niin kauan kunnes pidätän, yleensä vielä pidempäänkin. Muutamaan kertaan Noppa on innostunut ihan kunnolla ja lähtenyt jopa laukkaamaan ilman hoputusta.
2017-02-11_07-18-22

Olen kai aikaisemminkin jo maininnut siitä Nopan piehtarointivimmasta, jonka luultavasti johtuu lähtevästä ja kutiavasta talvikarvasta. Noh, tätä pelkäsinkin kun eräänä päivänä pysäytin Nopan makuuasentoon herkkujen avulla ajatuksena opettaa makuulle meno käskystä. Nimittäin nyt Noppa on pariin otteeeseen yrittäänyt piehtaroida kärryt perässä. Onneksi vaan yhdessä tietyssä kohdassa, mutta siitäkin on nyt talvella pakko kulkea, että päästään ajolenkille.

Nopalla on ehkä myös vähän ylimääräistä energiaa, jonka se käyttää jänisten ja risujen säikkymiseen. Muutamaan otteeseen ollaan tehty kärryt perässä täyskäännös kapealla tiellä Nopan säikähdettyä tien viereen ilmestynyttä risukasaa. Eilen Noppa säikähti jänistä ihan kunnolla ja rupes hyppimään pystyyn kun yritin estää sitä kääntymästä ja lopulta Noppa olikin polvillaan lumihangessa.

DSC_4854

Lähiaikoina on tapahtunut kivoja juttuja, pääsin muunmuassa mukaan Playsson.netin Junnutiimiin! Käykää ihmeessä tutustumassa tarkemmin Junnutiimin blogiin, jonne pääset klikkaamalla tästä.Tuonne kirjoittamisen lisäksi pitäisi hoitaa kouluhommat sekä Nopan liikutukset, joten lähitulevaisuus voi olla melko kiireistä. Siispä tämä blogi saattaa olla tavalliseen tapaansa epäaktiivinen, mutta yritän keretä kirjoittelemaan mahdollisimman usein edes kuulumisia.

Kuinka teidän helmikuu on alkanut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti