2. tammikuuta 2017

Tavoitteita alkaneelle vuodelle

En ole koskaan tykännyt asettaa mitään ihmeellisiä tavoitteita, tai ainakaan kertoa niistä kellekkään. Nyt päätin kuitenkin asettaa muutamia tavoitteita alkaneelle vuodelle ja ajattelin kertoa niistä täällä blogissa. En varmaankaan saa kaikkia tavoitteita suoritettua, mutta aina saa, ja pitää yrittää. On mulla muitankin tavoitteita, mutta tässä kerron vain blogiin ja hevosiin liittyvät.

1. Eka startti
  Ensimmäinen tavoitteeni on, että pääsisin ajamaan edes yhden startin raveissa jollakin lainaponilla. Toivotaan vaan, että siihen tulee mahdollisuus!

2. Luottamus & yhteistyö
Haluaisin ainakin yrittää parantaa mun ja Nopan luottamusta, sekä saada yleensäkin yhteistyöstä sujuvampaa. Maastakäsittely juttuja meidän pitää tehdä paljon enemmän kuin ennen ja olenkin päättänyt, että ajamisen sijaan teen ainakin tammikuun ajan pelkkää maastakäsittelyä.

DSC_0671
3. Juoksutus & kumarrus
Tämän lukeutuu vähän samaan kategoriaan edelliset tavoitteen kanssa. Yritän siis saada opetettua Nopalle kumarruksen sekä juoksutusympyrällä pysymisen ilman apuliinaa. Molempia ollaan harjoiteltu melko paljon ja pari kertaa onnistuttukin, mutta harjoitusta tarvitaan vielä enemmän.

4.  Raviradalla käynti & uiminen
Viime kesänä päästiin Nopan kanssa vain kahdesti uimaan ja kolmesti raviradalle, joista kaksi kertaa oli korttikurssin yhteydessä ja yksi muutenvaan. Haluaisin siis päästä käymään enemmän raviradalla ja uimassa. Toki tähän en itse pysty kamalasti vaikuttamaan, koska tarvitaan kyyti niin rannalle, kuin raviradallekkin. Radalla käymiseen liittyen haluaisin myös hankkia Nopalle kilpakärryt.

5. Vähintään 150 postausta
Tämä tuskin tulee onnistumaan, koska viime vuonnakin kirjoitin vaan 46 postausta. Nyt kuitenkin päätin ryhdistäytyä ja kirjoittaa paljon enemmän. Saa nähdä keksinkö postausaiheita, koska mun pitäisi kirjoittaa jotain 1-3 postausta viikossa, jos en aivan väärin laskenut. :D Yritän myös tehdä enemmän videoita, nyt kun editointiohjelmakin toimii
DSC_1112

Onko teillä tavoitteita alkaneelle vuodelle? Jos on, niin mitä?

3 kommenttia:

 1. Pitäisi kyllä kerätä taas ensi vuodelle tavoitteita! Nää oli oikein mielenkiintoisia tavoitteita, pidän peukkuja, että ainakin suurin osa onnistuisi! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Minäkin voisin ottaa tavoitteksi tuon kumartamisen opettamisen omalle hevoselle, kun on jo monta vuotta pitänyt se sille opettaa... :) Myös tuo 150 postausta olisi hyvä tavoite, mutta saa nyt nähdä montako postausta saan tänä vuonna tehtyä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa tekstiä kirjoitat! Nää sun kuvatkin on hienoja:)

  http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista