31. tammikuuta 2017

Tammikuu tiivistettynä

Käsittämätöntä miten aika kuluu näin nopeasti! Vasta oli joulu ja nyt onkin jo tammikuun loppu. Otin vuoden tavoitteeksi palata jokaisen kuukauden loppupuolella muistelemaan kulunutta kuukautta- ikäänkuin kuukauden suosikit, mutta ei kuitenkaan ihan.

Tammikuun aikana en ole kertaakaan ajanut Nopalla, sen sijaan olen ohjasajanut ja tehnyt muitakin maastakäsittelyjuttuja.Tarkoituksena oli myös päästä hypyttämään Noppaa, mutta meidän puomit ovat hautautuneet lumeen enkä saa niitä sieltä pois.
Kuukauden suosikki tallipäivä oli varmaankin perjantai 27. päivä. Ohjasajoin Noppaa reilu tunnin lenkin. Noppa kulki reippaasti eteenpäin ja jouduin pidättämään sitä lähes jatkuvasti. Käytiin kävelemässä pienellä polulla metsässä, jossa käymistä olin jo pidempään miettinyt. Polku kesti yllättävän hyvin Noppaakin. Erityisen hyvän mielen tuo lenkki tuotti, sillä Noppa innostui piehtaroimaan useampaan kertaan ja sain sen pari kertaa pysäytettyä herkkujen avulla makuulle. Lenkin loputtua Noppa ei olisi halunnut palata tallille, joten jouduttiin hetki tappelemaan siitä, että jatketaanko lenkkiä vai ei.

2017-01-30_01-00-56


Kuukauden suosikki blogiksi nousi minulle melko uusi tuttavuus, jonka löysin vasta tammikuun alussa. Blogi nimeltä Mustaa valkoisella. Tuosta blogista olen saanut älyttömästi inspiraatiota niin valokuvaamiseen, kuin Nopan maastakäsittelyynkin.

Kuukauden suosikkikuvaa oli erittäin vaikea valita, sillä 21. päivä otetuissa kuvissa oli niin monta ihanaa kuvaa! Sanottakoon, että tuo alla oleva kuva on yksi kuukauden suosikki kuvista.

DSC_4546


Blogin katselukertoja on tammikuun aikana kertynyt huikeat 7 485! Mistä lie tänne on yhtäkkiä noin monta kertaa eksytty?
Kuukauden luetuin postaus on Tavoitteita alkaneelle vuodelle, jota on katsottu 270 kertaa.
Kuukauden kommentoiduin postaus on Villi ja vapaa- kuvapostaus. Se keräsi kommentteja 16 kappaletta, joista puolet on omiani.

Tammikuun, ja samalla koko instagram-tilini tykätyin kuva. Kuva, jonka muokkaamiseen käytin runsaasti aikaa ja vaivaa. Tarkoitukseni oli saada julkaistua postaus, jossa kerron kuinka tuon kuvan muokkasi, muttei se sitten onnistunutkaan.

Koko näytön kaappaus 30.1.2017 122344

Pakko vielä mainita, että tammikuun alussa otin itseäni niskasta kiinni Nopan varusteiden puhdistuksen suhteen ja olenkin puhdistanut tai edes rasvannut varusteet aina niiden käytön jälkeen. Saippuana ja rasvana mulla on toiminut Effax- merkkiset tuotteet, jotka ovat todella paljon parempia, kuin mitkään muut aiemmin testaamani nahan puhdistus tuotteet! Voisinpa siis sanoa, että nuo olivat kuukauden suosikkituotteita.  Kuvat lainattu borjeskotimaki.fi sivustolta.

blogiin4Ajattelin myös vaihtaa jokaisen kuukauden lopussa ulkoasun, joten kertokaahan kommenteissa mielipide helmikuun ulkoasusta. Siitä ei tullutkaan ihan sellainen kuin olin suunnitellut, mutta olen kuitenkin ihan tyytyväinen, mukavan simppeli. Muutamia pikku juttuja tulen vielä lisäämään, kunhan löydän tarvittavat koodit.

Koko näytön kaappaus 31.1.2017 170227
Miten teidän tammikuu sujui?

4 kommenttia:

  1. Meidän tammikuu sujui ihan hyvin. Postaus oli kivasti kirjoitettu ja kuvat olivat hyviä! <3
    apilanfantom.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Mun tammikuu meni kanssa hyvin! Tykkäsin tästä tosi paljon! Toi ulkoasun vaihto on tosi kiva idea, ja helmikuun ulkoasu on upea!

    eevi-ponit.blogspot.fi

    VastaaPoista