30. joulukuuta 2016

Mun vuosi

Vuosi 2016 alkaa olla lopussa, joten ajattelin kirjoittaa postauksen kuluneesta vuodesta, kuten moni muukin bloggaaja. Kerron jokaisesta kuukaudesta mitä nyt satun muistamaan ja laitan perään pari kuukauden suosikkikuvaa. Viime vuonna tein erikseen vuoden suosikkikuvista ja mieleenpainuneimmista hetkistä postauksen, mutta tällä kertaa ajattelin yhdistää ne samaan postaukseen.

TAMMIKUU

Pakko myöntää, ettei tammikuulta ole juuri minkäänlaisia muistikuvia! Muistan käyneeni vain  muutaman kerran ratsastamassa Nopalla, koska ratsastaminen sattui silloin takareisiini tosi paljon. Alkuvuonna en muutenkaan pystynyt kamalasti mitään tekemään tuon selkähärdellin takia.
Tammikuussa en myöskään kirjoittanut kuin yhden postauksen, joka oli koostevideo vuodelta 2015.
DSC_0056
DSC_0010


HELMIKUU

Helmikuussakaan en selkäni takia hirveästi mitään tehnyt. Kuukauden kohokohta oli varmaankin mun 13v synttärit, jolloin parhaat kaverini tulivat meille yöksi. Nopan liikuntakin jäi selkäni takia vähemmälle, jolloin sille kertyi virtaa ja liikkumaan päästessään se vain hyppi pystyyn ja pukitteli minkä kerkesi. Helmikuun kuvista en löytänyt yhtään kuvaa Nopasta, joka on aikamoinen ihme, sillä yleensä otan Nopasta lähes jokaisella liikutuskerralla muutaman kuvan.

DSC_0344

MAALISKUU

En vielä maaliskuussakaan pystynyt tekemään juuri mitään. Täytyy sanoa, että mulla oli erittäin tylsä alkuvuosi. Mitään ei tapahtunut, enkä tehnyt mitään. Maaliskuussa kävin aika paljon ihan vaan kävelemässä kameran kanssa ja räpsin kuvia, muttei niistä löytynyt mitään kovin hienoa.
Hiihtolomalla käytiin myös Kolilla pienellä lomareissulla. Reissu oli kyllä tosi kiva, vaikken selkäni takia päässyt esim. laskettelemaan.

DSC_0346

HUHTIKUU

Huhtikuussa mun selästä sitten leikattiin välilevynpullistuma. Leikkauksen jälkeen selkä oli hetken aikaa entistä kipeämpi, enkä pystynyt kunnolla edes kävelemään, mutta siitä se sitten lähti paranemaan. Nopan kanssa lähinnä vaan käytiin kävelylenkeillä, koska ratsastaa en saanut, enkä olisi pystynytkään. Huhtikuussa otin todella vähän kuvia ja alla oleva kuva on ainoa kameralla otettu kuva jonka löysin.

DSC_0750

TOUKOKUU

Toukokuussa tapahtuikin sitten vähän enemmän. Käytiin esimerkiksi Nopan kanssa ensimmäistä kertaa raviradalla. Se oli tosi kiva reissu vaikka Noppa kävikin vähän kuumana!
Noppa täytti 10v ja sen kunniaksi tehtiin Nopalle synttärikakku.

DSC_2542
DSC_2295

KESÄKUU

Kesäkuussa alkoi kesäloma ja loman alussa käytiin Skotlannissa. Tuo reissu oli aivan upea, ehdottomasti vuoden mukavin viikko! Pääsin siellä jopa ratsastamaan aivan upeisiin maisemiin. Lisää tuosta reissusta voi lukea klikkaamalla tästä.

Kesäkuussa oli tottakai myös Juhannus, josta pidän kovasti. Käytiin siskoni ja kaverimme kanssa soutelemassa aivan upean auringonlaskun aikaan.
 Pääsin myös ratsastamaan Tanelilla ja uittamaan Noppaa. Kaikenkaikkiaan kesäkuu oli oikein kiva! 

2016-06-26_11-19-32
DSC_4798

HEINÄKUU

Heinäkuussa Noppa pääsi kyläilemään tänne meille. Muuten tuo päivä olisi ollut oikein kiva, mutta vettä satoi lähes koko ajan. Yritettiin myös pitää talutusratsastusta kaverimme pihakirppiksellä, mutta siellä ei ollut yhtäkään lasta, joka olisi halunnut ratsastaa.

Käytiin myös kesän toisella ulkomaan reissulla Virossa. Sinne mentiin laivalla Novan kanssa ja käytiin Pärnussa koiranäyttelyssä.

DSC_7032

 ELOKUU

Elokuussa tapahtui yksi vuoden parhaista asioista, pääsin nimittäin korttikurssille ja sain P-ajoluvan monen vuoden odottelun jälkeen! Tuolla kurssilla opin paljon kaikkea uutta ja oli kivaa päästä Nopan kanssa ihmisten ilmoille. Kurssin jälkeen alkoi Nopan sairastelut, enkä voinut ajaa ennen lokakuuta kertaakaan. Elokuussa loppui myös kesäloma ja aloitin yläasteen.

DSC_9485
DSC_9581

SYYSKUU

Syyskuun kahdeksas päivä maailman paras koira, Aigi pääsi viimeiselle matkalleen. Sen takia ei hetkeen oikein huvittanut tehdä mitään, mutta loppujenlopuksi pääsin siitä aika äkkiä yli. Syyskuussa kävin myös Nopan selässä, mutta käveltiin vaan ehkä 500 metriä. Muistuttelin Nopalle, mieleen vähän ratsastustakin. Muuten syyskuu meni lähinnä maastakäsittely harjoituksia tehdessä Nopan yskän takia.

DSC_0660

LOKAKUU & MARRASKUU

Päätin yhdistää nämä kaksi kuukautta samaan, koska sekä loka- että marraskuut olivat melko tylsiä. Lokakuussa meille tuli uusi koira alaskanmalamuutti Urmas. Päästiin myös ajamaan Nopan kanssa miltei kahden kuukauden tauon jälkeen ja marraskuu meni ihan perus ajolenkkejä tehdessä. Marraskuussa kävin parikin kertaa ratsastamassa Tanelilla.

DSC_1641
DSC_2847

JOULUKUU

Joulukuussa ei ole tapahtunut hirveästi mitään mielenkiintoista, muuta kuin jouluaatto. Oltiin jouluna ihan vaan kotona ja mummolassa. Nopan luona en ole päässyt käymään niin usein kuin aikaisemmin, koska ei ole ollut kyytiä tallille. 
15538630_1825369147721356_5171513126897582080_n

Kaikenkaikkiaan tämä vuosi on ollut oikein kiva, mutta olen päättänyt, että ensi vuosi on vielä parempi.
 Kiitos kaikille, jotka ovat olleet jollain tapaa mukana mun vuodessa ja oikein hyvää Uutta Vuotta!

Mikä oli teidän paras muisto vuodelta 2016?

1 kommentti:

  1. Ihana postaus, hyvää uutta vuotta sullekkin! :)
    Mun parhaita muistoja ovat varmaankin Pekon ajokouluttaminen sekä P-ajolupakurssi.

    VastaaPoista