2. marraskuuta 2016

Videokooste Nopan ajosta

Nopan kunnonkohotus projekti on alkanut lupaavasti ja toivottavasti jatkuu sellaisena. Lauantaina käytiin maastossa kävelemässä/ hölkkäilemässä noin 3km lenkki, koska sade oli pehmentänyt ajolenkin eikä päästy sinne ajamaan. Hölkättiin niin paljon, kun mä jaksoin ja muuten käveltiin. Olis menty pidempikin lenkki jos mulla olis ollut kumppareita paremmat kengät, muttei ollut.
20161029_134617
Puhdas poni
Eilen, ajolenkki kesti jo ajaa, joten kävin ajamassa Nopalla. Hölkättiin paljon ja otettiin muutamia reippaampia pätkiä, reippaammilla pätkillä Noppa menikin yllättävän lujaa. Alkuun Noppa oli tosi pahalla päällä niin hoitaessa, kuin ajaessakin. Se ei halunnut ollenkaan pysähtyä pyydettäessä ja ravatessa mutkitteli pitkin peltoja.

Loppua kohden meno parani huomattavasti ja Noppakin rentoutui. Se ravasi oma-aloitteisesti hyvää vauhtia eteenpäin, hidasti mutkissa ja juoksi kovempaa pyydettäessä. Tavoitteena mulla oli ajaa tunnin lenkki, mutta varustaessa oli mennyt sen verran pitkään, että ehdittiin ajaa vain noin 40min ennen pimeän tuloa. Olen kuitenkin super tyytyväinen tuohon lenkkiin, vaikka alku menikin varmaan huonommin kuin koskaan. Noppa hikosi ja höyrysi aika lailla, kuten videossa näkyykin.
Kuvailin siis myös pitkästä aikaa pienen videon tallilta, joten toivottavasti tykkäätte!

5 kommenttia: