27. marraskuuta 2016

Lumipyryssä

Lunta on satanut tänne ihan reippaasti muutaman päivän aikana. Käytettiin tilaisuutta hyväksi ja lähdettiin siskoni kanssa tallille ottamaan kuvia tonttulakki mukana. Piti varmuuden vuoksi ottaa joulukuvat jo nyt, koska ei sitä tiedä jos lumi sulaakin vielä pois. Kuvista tuli tosi kivoja, mutta näette nyt vain muutaman. Loput julkaisen vasta lähempänä joulua.

Ajettiin siis Nopalla pikku lenkki. Oon tosi tyytyväinen Noppaan, koska se osasi käyttäytyä tonttulakin sekä pinteleiden kanssa, toisin kuin vuonna 2014, jolloin se vaan hyppi pystyyn ja näykki. Noppa oli tänään hiukan laiskalla päällä, muttei se haitannut, koska tarkoituksena oli ottaa kuvia.

DSC_2847
DSC_2801

Kävin tänään myös ratsastamassa Tanelilla. Olen nyt syystalven aikana käynyt ratsastamassa sillä muutamia kertoja, mutta en ole saanut kuvia, joten en ole postauksiakaan kirjoittanut niistä ratsastuskerroista. Tänään kuitenkin Venla otti meistä kuvia, joita haluan jakaa täällä, vaikkei niiden laatu olekkaan lumisateen takia kovin hyvä.

Alkuun yritin saada jonkinlaisen tuntuman ratsastamiseen, joten menin käyntiä ja ravia, sekä pysähdyksiä ympyrällä. Ne sujui ihan hyvin, vaikkakin Taneli otti välillä muutamia laukka-askeleita.
Tänään taas huomasin, etten osaa ratsastaa ympyröitä, niistä tulee joko liian isoja tai liian pieniä.
Asia oli tällä kertaa kuitenkin suhteellisen helppo korjata, koska meidän jäljet näkyi hyvin lumessa.

DSC_2894DSC_2905
DSC_2906

Otettiin vähän laukkaa kun oltiin ravattu tarpeeksi. Ikinä en ole tykännyt laukata ympyrällä, tuntuu että aidat tulee liian äkkiä vastaan. Tänään kuitenkin Venla kehotti laukkaamaan ympyrällä ja niin teinkin. Ei se ollutkaan niin inhottavaa mitä muistelin. Alkuun oli vähän ongelmia saada vasenta laukkaa nostettua, mutta nousi sekin lopulta. Laukkailtiin sitten hetki ympyrällä ja uralla, jonka jälkeen ravattiin vielä hetki ympyrällä. Otettiin Tanelistakin tonttulakin kanssa kuvia, mutta niitäkään en vielä tähän postaukseen laita, lähempänä joulua sitten.

DSC_2916 DSC_2952DSC_2956


Onko teillä lunta?

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs siellä onkin ollut kunnon lumipyry! Meillekin on nyt tullut n.5cm lunta, joten pitäisi ehkä myös käydä ottamassa tonttulakkikuvia, kun ei tosiaan tiedä, koska tämä lumi sulaa taas pois.. :D Todella kiva postaus, hienoja kuvia! Etenkin nää pari viimeistä kuvaa on jotenkin todella kivan näköisiä :)

    VastaaPoista