14. lokakuuta 2016

Uudenlaista ilmettä

Tänään olen ollut koko päivän kotona, koska olen kipeänä. Syyslomakin alkoi, joten pitää toivoa, etten sairastu enää pahemmin. Tämä päivä on kuitenkin ollut erittäin hyödyllinen blogin kannalta. Sain nimittäin ihan uuden ulkoasun tehtyä, esittelysivut päivittettyä sekä muutamia vanhoja postauksia piilotettua.
Mietin koko aamun millaista ulkoasua lähtisin tekemään, mutten keksinyt mitään. Avasin gimppiin muutamia suosikkikuviani ja niistä sainkin aikaan bannerin, jonka jälkeen etsin taustakuvan ja lisäilin koodeja. Aikaa tähän kaikkeen meni melkein 8 tuntia. Siinä ajassa kerkesin menettää hermoni turhankin monta kertaa ja kokeilla monia erilaisia vaihtoehtoja. Blogger oli ihan sekaisin ja edelleen tuo sivupalkki hyppää välillä jostain syystä tuonne ihan alas, mutta yritän saada korjattua homman jotenkin!

Näyttökuva (6)

Omasta mielestäni ulkoasusta tuli ihan kiva, mutta haluaisin kuulla myös teidän mielipiteitä ja mahdollisia parannusehdotuksia! Nyt syyslomalla yritän myös kirjoitella tänne vähän ektiivisemmin, jos vain keksin mistä kirjoittaa.

5 kommenttia: