17. elokuuta 2016

Kesä 2016


Tosi monessa blogissa on nyt postauksia menneestä kesälomasta. Mäkin ajattelin tehdä semmosen, koska en ole muistaakseni ennen tehnyt tämmöstä. Kerron erityisesti  mieleen painuneita hetkiä tältä kesältä.
2016-05-25_02-45-54

Aloitetaan ehkäpä ainoalla huonolla jutulla mitä tässä kesälomassa oli. Tietenkin se, ettei Noppa voinut tulla meidän omaan pihaan, koska se ei enää viihdy ollenkaan yksin. Toki se olis ihanaa jos Noppa olis meillä, mutta on ajateltava vaan Nopan parasta. Tämän takia mulla oli kotona tosi tylsää, enkä saanut toteutettua kaikkia juttuja, mitä olisin halunnut. Onneksi Noppa kuitenkin pääsi päiväselti käymään meillä. Siitä päivästä kertovaan postaukseen on linkki tässä.

Sekin harmittaa, etten voinut tehdä yhtään videota blogiin, koska editointi ohjelma ei toimi. Oisin saanut aikaan varmasti monta kivaa videota, mutta ei voi mitään.

DSC_6727
Loman aikana kävin kaksi kertaa ulkomailla. Toisella kerralla Skotlannissa, ja toisella kerralla Virossa.
Skotlannin reissu oli ihan mahtava, ja siellä pääsin jopa ratsastamaan! Maisemat oli tosi upeita, mutta sää ei ollut mikään loistavin. Yksi kesäloman parhaista viikoista joka tapauksessa. Linkki postaukseen joka kertoo Skotlannin reissusta.

20160612_094522

Viron reissu oli vähän lyhyempi. Siellä käytiin vaan koiranäyttelyssä Novan kanssa. Laivamatkat eivät olleet kovin kivoja, koska Novan kanssa piti olla ulkona ja oli tosi kylmä. Muuten reissu oli ihan kiva. Linkki reissusta kertovaan postaukseen.

DSC_5030

Kesäloman aikana oon innostunut raviurheilusta. Innostus lähti siitä kun päätin, etten enää ratsasta Nopalla, koska olen sille liian pitkä. Piti siis ruveta ajamaan. Alkuun en tykännyt siitä yhtään, mutta nyt en edes halua ratsastaa, vaan ajaa. Raviradalla päästiin käymään kerran ihan muutan vaan, ja kaksi kertaa korttikurssin yhteydessä. Ensimmäisestä kerrasta kertovaan postaukseen on linkki tässä. Ja korttikurssista kertoo edellinen postaus.

DSC_2333

Lomalla olen myös lueskellut paljon ravi-aiheisia blogeja. Ehdottomaksi suosikiksini nousi kuitenkin blogi nimeltä Ajoponin vauhdissa. Oon myös kesällä etsinyt uusia blogeja lukulistoille, mutta en ole löytänyt kuin muutaman.
Tämä kesäloma oli ihan kiva, mutta silti viime kesä oli paljon parempi. Tämä kesä ei vaan jotenkin tuntunut kesältä ja aika meni tosi nopeasti, enkä kerennyt edes tajuta että loma alkoi, ennen kuin se jo loppuikin.

DSC_8443
 Mun piti keväällä tehdä semmonen summer bucket list, mutta en keksinyt riittävästi kohtia siihen, joten ajattelin tehdä winter bucket listin, kunhan se on vähän ajankohtaisempi. Kyselen teiltä sitten ideoita siihen vähän myöhemmin.
Koulu kuitenkin alkoi meillä eilen. Mulla alkoi seiskaluokka, eli siirryin yläasteelle. Tällä viikolla ei välttämättä tule enää postausta, koska läksyjä alkaa tulla, tallilla pitää käydä ja korttikurssin loppukokeeseenkin pitää lukea. Kuvapostauksia olis helppo tehdä, mutta ulkona sataa vaan vettä, joten sieltä ei kuvia saa otettua.
DSC_2539

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  Mukava kuulla, että blogini nousi yhdeksi tämän kesän suosikeistasi :)
  Toi winter bucket list kuulostaa kyllä hauskalta idealta! En tiedä onko ihan sun keksimä, mutta kysynpä kuitenkin, että haittaako jos mäkin tekisin tällaisen talveksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain blogissa aiemminkin oon nähny tommosen winter bucket listin niin ei haittaa, kiva vaan jos teet :D

   Poista
 2. Tää oli kyllä todella mahtava postaus, tykkäsin lukea tätä :)

  VastaaPoista