7. heinäkuuta 2016

Pikaiset kuulumiset

Ja jälleen kerran siitä on aikaa, kun viimeksi kirjoittelin. Aika vaan on mennyt niin nopeasti, enkä ole tajunnut että pitäisi kirjoittaa. Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, olen tehnyt samoja juttuja mitä aina kesällä, pyöräillyt, uinut ja tietenkin tehnyt vaikka mitä muuta. En ole pitkään aikaan käynyt kunnolla kuvailemassa, mutta muutamia kuvia olen sillin tällöin ottanut.
DSC_4473
DSC_4470

Nopan kanssa ollaan otettu melko rennosti. Muutaman kerran ollaan ajettu ja muuten lähinnä käyty kävely/hölkkä lenkeillä. Nopalla on oikeastaan vasta nyt lähtenyt kaikki talvikarva, kohtahan sitä pitää jo ruveta kasvattamaan takaisin:D
En ole varmaan ennen maininnutkaan, että Nopan kesäkarvassa on kaulalla ja päässä pisamia, jotka lisääntyy päivä päivältä, kunnes talvikarva kasvaa ja ne katoavat. Nyt niitä on vielä enemmän kuin tuossa kuvassa, koska kuva on otettu jonkin aikaa sitten.

DSC_4754

Kaiken maailman ötökät kiusaa heppoja, etenkin paarmat, eikä niihin juuri hyttysmyrkkykään tehoa. Kärpäset tykkää oleskella Nopan silmien ympärillä, jonka takia Nopan silmät rähmii, jolloin kärpäsiä tulee entistä enemmän. Hankittiin Nopalle kärpäshuppu, mutta shettis-koko on liian pieni leuan kohdalta. Poni-koko taas on liian iso turvasta. Alkuun luulin että se on sopiva, mutta se olikin valahtanut Nopan turvan päälle niin, ettei Noppa ollut voinut syödä- voin vaan kuvitella miten sitä on ärsyttänyt:D Yritän parhaani mukaan pienentää sitä huppua, että Noppa sais olla rauhassa kärpäsiltä.

Joku päivä pitäis ottaa Nopasta kamerallakin kuvia. Viime aikoina oon vaan puhelimella napannut muutamat kuvat. 

20160618_160130
20160703_145607

Huomenna lähdetään muutamaksi päiväksi Viroon koiranäyttely reissulle Novan kanssa. Sieltä tulee sitten kunnollinen postaus. 

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  Ootko kokeillut Nopalle hupun sijasta esimerkiksi kärpäsotsapantaa, jossa on säädöt leuan alla? Meillä on sellainen käytössä välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ei olla kokeiltu, saatan ehkä kokeilla jos ei tuo kärpäshuppu millään asetu

   Poista