26. kesäkuuta 2016

Lämpimän päivän puuhia

2016-06-26_11-19-32

 Hienosti meni. Alkuun flickr ei toiminut ja muokkasin kuvat picasassa, joten laatu meni tosi huonoksi. Sitten flickr alkoikin toimia, joten päätin liittää kuvat sittenkin sitä kautta, vaikka olisin halunnut jo nukkumaan.

DSC_4665


Ajattelin ensin, että kirjoitan juhannuksesta kokonaan oman postauksen, mutta siitä en oikein saakkaan kirjoitettua riittävästi mitään.
Juhannus sujui rauhallisissa merkeissä sukulaisten ja perheen seurassa. Tuli uitua, syötyä, saunottua ja lilluttua paljussa. Perjantai iltapäivä ja alku-ilta vietettiin sukulaisten kanssa. Illaksi ja yöksi tultiin sitten kotiin. Yritettiin Venlan kanssa ottaa hienoja kuvia järveltä, mutta ne eivät oikein onnistuneet. 

DSC_4575

Tänään sitten mentiin tallille ja päätin rakentaa pari estettä. Nopalla oli virtaa ja hyppäsi mielellään. Alkuun mentiin vain puomeja, sitten ristikkoa ja lopuksi pystyä. Olisin halunnut laittaa vielä vähän isomman esteen, mutta en jaksanut hakea lisää korokkeita. Hypytettiin Noppaa Venlan kanssa vuorotellen ja vuorotellen otettiin kuvia.

DSC_4727

DSC_4733

Sää oli tosi lämmin, joten ajateltiin viedä Noppa uimaan. Ohjelmassa olikin odottelua, että päästään lähtemään. Tehtiin vielä muutamia maastakäsittely juttuja ja otettiin yhteiskuvia. Lopulta saatiin laitettua poni koppiin ja lähdettiin uimaan. Noppa meni mielellään veteen, mutta lähinnä vaan kahlailtiin.


DSC_4758DSC_4760
DSC_4798

DSC_4818

DSC_4828

5 kommenttia: