27. kesäkuuta 2016

Lämpimän päivän puuhia part 2

DSC_4837


Eilisen Noppailun jälkeen suunnattiin Tanelin luo. Alkuun oli tarkoituksena, että vain Venla ratsastaa. Mullakin teki sitten mieli ratsastaa ja miksipä ei, kun kypäräkin oli jostain syystä mukana. Taneli tuntui alkuun tosi isolta, aina sama juttu kun ratsastan sillä pitkän tauon jälkeen. Alku menikin vähän totutellessa.

DSC_4869

Aloitin ihan rauhassa tekemällä käynnissä suunnan muutoksia. Ne sujui ihan hyvin. Kun oltiin kävelty tarpeeksi otettiin ravia. Ravissa jatkettiin suunnan muutoksia ja otettiin mukaan ympyröitä. Ravissa oli kamalan vaikea istua, hartiat meni eteen ja jalat heilui. Ympyröitä olen aina ollut huono ratsatsmaan, eikä niistä eilenkään tullut kovin hienoja. menin myös pätkän yhtä raviohjelmaa, jossa on lähinnä lävistäjiä ja ympyröitä.
DSC_4886

DSC_4895

DSC_4884

DSC_4873


Lopussa otin suoralla muutamia laukkapätkiä. Ne meni miten meni. Hypin selässä ihan miten sattuu. Laukan jälkeen ravi oli ihan kamalaa, enkä siinäkään osannut istua. Laukkojen jälkeen kävelin loppukäynnit.

DSC_4901

DSC_4881
DSC_4910

Ratsastuksen jälkeen Venla vei Tanelin järveen kahlaamaan. Alkuun aallot hirvitti sitä, mutta siitä se sitten meni veteen ja kahlaili siellä ihan mielellään.

DSC_4941

DSC_4927

6 kommenttia:

 1. Hyvinhän sä ratsastat! Minä olisin tippunut alta aikayksikön jos olisin noin vain ilman sen kummempia ratsastusvarusteita mennyt ilman satulaa ratsastamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin tasapaino kehittyny melko hyväksi kun Nopan kyydissä on yrittänyt pysyä:D

   Poista
 2. Laukan jälkeen raviin mukautuminen on kyllä taitolaji :D Tää oli todella kiva postaus, mahtavaa nähdä sut taas ratsastamassa :)

  VastaaPoista