15. huhtikuuta 2016

Kasa kuulumisia

Viime kerrasta onkin kulunut jo tarpeeksi pitkä aika. Oon yrittänyt kirjoitella jotakin, mutta en ole saanut mitään kunnollista aikaiseksi. Toisaalta paljon asioita on tapahtunut, mutta toisaalta ei muuta kuin yksi isompi juttu.


Nimittäin 11. päivä eli maanantaina mun selkä leikattiin. Aikaisemmin jo mainitsin jotain välilevyn pullistumasta, mutta en kertonut siitä sen tarkemmin. Nytkään en juuri osaa tästä muuta kertoa, kuin että se on nyt leikattu. Pullistunut välilevy oli painanut selkäytimen ihan lyttyyn ja kipu oli säteillyt takareisiin. Välilevy oli ollut osittain luutunut, eikä se siksi olisi koskaan palautunut normaaliksi itsestään. Jouduin viettämään yön sairaalassa, mutta onneksi aika meni nopeasti ja pääsin tiistaina jo aamulla kotiin.

Alkuun selkä oli tosi kipeä ja käveleminen oli tosi hankalaa. Nyt selkään ei satu enää juuri ollenkaan. Kävelemään pystyn, mutta se on vielä vähän hankalampaa kuin normaalisti. Päivä päivältä kuitenkin olo on parempi. 


Kuvailemassa kävin kyllä aika paljon ennen leikkausta, mutta en oikein saanut yhtään hyviä kuvia. Auringonlaskut oli aika kivan näkösiä viimeviikolla- ai että mä tykkään katsella auringonlaskuja.

Yksi ilta kuvasin auringonlaskua videolle noin 40 minuuttia ja aion nopeuttaa sen kunhan joskus jaksan. Juuri sillon auringonlasku ei ollut kovin ihmeellinen, joten koitan ehkä joku toinen kerta vielä uudelleen.


Pitää varmaan kertoa vielä vähän Nopasta, vaikkei siitä kamalasti kerrottavaa ole. Pari kertaa oon käyny ajamassa, mutta muuten ollaan vaan kävelty ja tehty vähän temppuja.  Karvaa lähtee Nopasta kyllä aivan kamalasti!
 Kameraa en ole jaksanut raahata mukaan tallille, mutta puhelimella oon ottanu muutamia kuvia. 1 kommentti:

  1. Shettisten/muiden pidempikarvaisten ponien hoitaminen on kyllä tällä hetkellä äärimmäisen "mukavaa", kun sen jälkeen tuntuu, että karvoja on suussa, korvissa ja nenässä :DD
    Mutta hei, tsemppiä leikkauksesta toipumiseen! Katsoinkin kauhulla sun mystorya yksi päivä, kun olit sairaalassa, mutta en tajunnut kysyä asiasta mitään..

    VastaaPoista