8. helmikuuta 2016

Pikaiset kuulumiset, sekasorto

Nyt päätin tulla kirjoittamaan tänne jotakin. Siitä on jo pitkä aika kun viimeksi kirjottelin. Tästä postauksesta tulee sekasorto. 

Itselleni ei kuulu kovin hyvää. Mun takareidet ovat niin kipeät, etten voi istua lattialla jalat suorina. Välillä niihin tulee kramppi tai joku semmonen, jolloin mun pitää rueta istumaan, että kipu hieman hellittää. Jos istuminenkaan ei auta, niin mun pitää rueta lattialle makaamaan, jolloin se yleensä helpottaa. 
Juoksemisesta ei tule mitään. En pysty myöskään olemaan kyykyssä ilman kamalaa kipua. 
Ratsastaminen onnistuu välillä. Nopan selkään en edes pääse ilman koroketta. Harjoitusravi tekee todella kipeää, mutta keventäminen onnistuu.  En tiedä mistä tämä johtuu.
18. päivä oon menossa fysioterapeutille, todella toivon että se osaa auttaa. Oon kuitenkin yrittänyt liikkua mahdollisimman paljon sillon kun kipu helpottaa.
DSC_0267

Aika on mennyt tosi nopeasti. Etenkin tammikuu meni tosi äkkiä. Nyt on jo helmikuu. Täytin 13 vuotta tämän kuun alussa. Tuntuu ettei siitä ole kovin montaa kuukautta kun täytin 12

Koulun jälkeen olen  viettänyt melko paljon aikaa kavereiden kanssa, mutta myös yksin oon ollu aika paljon. Ennen inhosin yksin olemista, oikeastaan pelkäsin sitä. Nykyään kuitenkin tykkään tosi paljon olla yksin.  

Aihe taas karkailee, joten vaihdetaan sitä ihan kokonaan. Seuraavaksi kuulette hieman Nopan kuulumisia. 

DSC_0128
(c) Venla

Nopan liikkumiset on jääneet vähän vähemmälle kuin yleensä, ihan vaan säiden ja mun jalkakipujen takia. Liikunnan vähentymisen takia Nopalla on tosi paljon virtaa. Monet kerrat on tapeltu siitä hypitäänkö pystyyn vai ei. Noppa on nyt muutaman kerran hypännyt pystyyn kun se ei haluais totella. Luultavasti tämäkin on pian ohimenevää, sillä Nopalla on ollut ennenkin kausia jolloin se hyppii pystyyn. 

Välillä Noppa on käyttäytynyt ratsastaessa todella hyvin, kuten yllä olevassa kuvassa. Välillä se juoksee jännittyneenä, ryöstelee ja säikkyy kaikkea, jolloin mä koen paremmaksi vaihtoehdoksi lopettaa ratsastuksen siltä erää.

DSC_0154
(c) Venla
Yksi päivä kokeiltiin Emilian kassa pulkka-ajoa. Se oli tosi hauskaa. Noppa oli innoissaan päästessään kärrien eteen juoksemaan. Välillä naapurin postilaatikko oli vaarassa ja välillä pulkassa istuva naama edellä ojassa. Sitä on ehdottomasti kokeiltava uudelleen, ja ehkä joku kerta satulan kanssa.

20160117_133034_HDR

Pari viikkoa sitten pakkaset pyörivät -30°c lähellä. Sillon ulkona oli tosi nättiä, mutta kameran kanssa ei voinut kamalasti heilua, koska sormet jäätyivät eikä kamerakaan kamalasti tykännyt pakkasista. 
Nyt lämpötila on nollasa ja ulkona sataa räntää. 

DSC_0235

Huh, siinä se nyt on. Kaikki kuulumiset sekä kuvat jotka haluan teillekkin jakaa. Nyt mulla on taas vähän motivaatiota kirjotella blogiin, mutta ei mulla ole oikein mitään aihetta.
Tähän postaukseen oli tarkotus tulla myös videopostaus, muta en saa ladattua sitä vielä tänään, joten näätte en sitten myöhemmin. 

DSC_0056

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saat apua fysioterapeutilta, tuo ei kyllä kuulosta yhtään kivalta! Ihania nää kuvat, etenkin nää viimeset :)

    VastaaPoista