3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015 luukku 3.

DSC_0236

Ennen joulua
Jouluvalot
Joulukuun alussa kiinnitän jouluvaloni, milloin minnekkin. Tällä kertaa ne ovat työpöytäni yläpuolella, ja toiset valot sängyn vieressä. Ikuisena ongelmana on ollut se, miten saan valot pysymään seinällä. Joka aamu ja ilta saan olla laittamassa lisää teippiä. Nyt kun olen tottunut nukkumaan joluvalot päällä, on vaikeaa nukkua ilman niitä. Eilen nimittäin yritin, mutta oli pakko laittaa ne takaisin päälle. 

DSC_0306

Joulukalenteri
Joulukalenterin ostan yleensä ihan viimetipassa. Itse en kamalasti enää suklaakalentereista välitä. Muutamana vuonna mulla on ollut myyrä kuvakalenteri. Tänä vuonna mulla on kaksi pientä joulukalenteria, koska sain nimipäivälahjaksi toisen. Nimipäivähän mulla on vasta lauantaina eli viides päivä, mutta sain sen hieman etukäteen.

DSC_0330  Joululaulut

 Joulun alla tykkään kuunnella joululauluja. En tiedä mikä niissä niin viehättää, mutta tykkään niistä kovasti. Huilullakin tykkään soittaa joululauluja. Joka joulu soitan niitä samoja joululauluja, joten ne alkavat vähän kyllästyttää, mutta ei se mitään.

DSC_0303Jouluvalojen kuvaaminen

 Tykkään kuvata kaikenlaisia valoja, etenkin jouluvaloja. Kameran kanssa on niin mukava kikkailla valoja kuvatessa. Joulun aikaan on niin suuri osa vuorokaudesta pimeää, ettei ehdi kuvata valoisan aikaan. Valoja pitää kuvata pimeällä, joten kuvaan sitten niitä kun ei muutakaan kuvattavaa ole.

DSC_0327

6 kommenttia: