24. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015 luukku 24.

DSC_0236

Viimeinen luukku! Huh. Nyt huokaisen helpotuksesta. Enää ei tarvitse miettiä luukkuja ja harmitella sitä etten joka päivä saanut luukkua julkaistua. Nyt on jo jouluaatto, joten kirjoitan teille vaan pienen postauksen. En edes tiedä mistä kirjoittaisin, mutta kirjoitan nyt mitä mieleen tulee. Varautukaa siis sekavaan postaukseen. 

DSC_0048

Muutama päivä sitten lunta ei ollut ollenkaan, mutta eilen sitä satoi muutama sentti ja tällä hetkellä sataa lisää. Mukavaa saada edes vähän lunta jouluksi. Toisaalta ei se mitään haittaisi että lunta ei olisi, koska ei sitä pimeyden keskeltä nää.
DSC_0016

Nyt blogi jää toden näköisesti tauolle, koska tää homma tuottaa mulle vaan pään vaivaa. Postailen vain silloin kun huvittaa. Voi olla että aloitan taas kirjoittamaan lifestyle blogia, riippuu siitä miten innostun kuvailemaan ja miten aika riittää. Nyt joululomalla yritän toteuttaa erään projektin tänne blogin puolelle, siitä sitten myöhemmin lisää, jos se onnistuu. Loma loppuu meillä 7. päivä tammikuuta. Siihen on onneksi vielä pitkä aika.
DSC_0028

Kiitos jokaiselle blogin lukijalle tästä vuodesta! Viime joulukuussa mulla oli 8 lukijaa ja nyt teitä on 40 ♥ Kiitos kaikista ihanista kommenteista. Ilman teitä tuskin kirjoittaisin tätä blogia enää.  En enää keksi muuta sanottavaa kun

Hyvää Joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!♥


DSC_0044

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulu sullekin! :) Oletko ajatellut heppa/lifestyleblogin perustamista? :)

    VastaaPoista