1. lokakuuta 2015

Vähän kuulumisia

En voinut yhtään tylsempää otsikkoa keksiä..

En ole oikein ehtinyt kirjoittelemaan, eikä inspiraatiotakaan ole millään löytynyt. Tai no, tuo "ajan puute" on vaan huono teko syy. Oikeasti mulla ei ole mitään muuta kuin aikaa. Kun olen istuutunut koneen ääreen, en ole tuntenut oloani kotoisaksi niinkuin yleensä.  Tästä syystä saattaa postaustahti hiipua. Kirjoittelen silloin kun on kirjoitettavaa ja silloin kun huvittaa.  Tekstin kirjoittaminen ei millään onnistu, enkä jaksaisi muokata kuviakaan.  Mistä ihmeestä mä nyt inspiraatiota löydän?  Haluaisin pitää blogin hengissä. Nykyään huokaisen helpotuksesta kun olen julkissut uuden postauksen, ei tarvitsisi kirjoitta vähään aikaan. Eihän sen siltä pitäisi tuntua, vaan pitäisi jo innoissaan miettiä seuraavaa postausta.   Joskus bloggauksen aloitettuani saatoin julkaista jopa kaksi postausta päivässä!


Nopan liikuttelu on jäänyt vähemmälle. Tallilla käymiseenkään ei ole löytynyt ispiraatiota. Ei vaan jaksa järjestää kyytiä. Olen kumminkin muutaman kerran käynyt ajamassa Nopalla. Poni on ollut ihan outo. Se heiluttelee päätään ja kipittää tosi pienillä askelilla. Aika vaan menee tosi nopeesti, enkä edes älyä, että viimeisimmästä talli reissusta on kulunut viikko. Nyt mä vaan pakotan isteni tallille, ja yritän saada  jonkun kaverin.  Toki nyt mulla ei oikeastaan ole kavereista pulaa, sillä oon saanut uudesta koulusta paljon kavereita. Muutama meidän luokkalainen on käynyt ratsastamassa Nopalla ja ovat varmasti pian tulossa uudelleen! Mukavaa nähdä kun muut ratsastaa Nopalla, ja ennen kaikkea mukavaa saada uusia kavereita.

Mitähän tälle laadulle tapahtui?
Koulu on alkanut mukavasti. Meillä on mukava luokka ja mukava opettaja. Kavereiden kanssa olen viettänyt aikaa vapaa-ajallakin. Ihmeen hyvin oon tutustunut uusiin ihmisiin  ja uskallan heille puhuakkin. Yleensä en tykkää tutustua ihmisiin, en varsinkaan itseni ikäisiin, eikä puheenaihetta keksi millään, mutta niin meidän oman luokan kuin myös toisen kutos luokan kanssa juttua riittää vaikka kuinka. Onko se nyt sitten rinnakkaisluokka vai mikä, kumminkin on kaksi kutos luokkaa. 


 Instagramiin laittelen enemmän kuvia, ja sieltä voitte seurailla meidän elämää, jos en tänne ehdi kirjoittelemaan. Sieltä mut löytää nimimerkillä @selmanoppa

 

4 kommenttia:

 1. Tuttu tunne toi bloggausinspis.. :'D
  Kiia on pakko liikuttaa vaikka intoa ei aina olekaan, vaikka useinhan se on kivaa, mutta kun on poni omassa pihassa niin on paljon helpompaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noppa pääsee onneksi Anskun mukana lenkille silloin kun itse en pääse liikuttamaan! :)

   Poista
 2. Oisko Nopalla jotain kavioissa, jos se sipsuttelee? :o Tuo bloggausinto alkaa varmasti hiipua itse kullakin. Itseltä löytyy sen verran aiheita, että haluan kirjoittaa nyt, kun niitä vielä löytyy. Toisaalta ei kiinnostaisi yhtään kirjoittaa postausta, mutta toisaalta jokin sisäinen into tulee esiin ja lopulta vain kirjoitan :D Mulla on lähinnä vain aika hiukan kortilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä tiiä, tutkitaan asiaa ja toivotaan että mitään vakavaa ei ole kyseessä. alkaa ärsyttämään kun oltiin just saatu ratsastus hyvälle mallille niin sitten poni muuttuu aivan oudoksi! :/

   Poista