11. syyskuuta 2015

Estekisa treeniä

Eilen hyppäsin Nopalla pitkästä aikaa! Huomenna on estekisat joista kerron lisää myöhemmin. Treenailin niihin. Alkuun ravailtiin isoa ympyrää pellolla, jonka jälkeen mentiin puomeja hypättiin pientä ristikkoa sekä pystyjä. Noppa hyppäsi innoissaan, ja ilmavaralla. Mulla oli alussa koulujalustimet, kunnes lyhensin ne estejalkkareiksi. Yritin ratsastaa hyvät lähestymiset. Pyrin siihen, että esteen jälkeen matka jatkuu eikä tyssää, mutta eihän se aina onnistunut.

DSC_0016
Kuvat (c) Tytti
DSC_0034 DSC_0040 DSC_0049

 Korotettiin estettä isoksi ristikoksi ja hypättiin se muutamaan kertaan. Noppa hyppäsi mukavia hyppyjä joissa oli helppo istua, toisin kuin yleensä. Erään hypyn jälkeen Noppa teki pienen pukin, jossa valahdin kaulalle, ja meni syömään, jonka seurauksena satula valahti kaulalle ja mä lensin kauniisti maahan :D Satula vaan takaisin selkään ja meno jatkuu. Korotettiin este toosi isoksi. Ensin Noppa kielsi kerran, mutta seuraavalla yrityksellä hyppäsi hienosti! Harmi kun este tippui, mutta Noppa hyppäsi, se on tärkeintä. Yritin uudelleen toisesta suunnasta, ja nyt ei mennytkään niin kuin piti, nimittäin Noppa juoksi vaan esteen ohi. Ja kun riiviö-poni kerran päätti että enää ei hypätä niin sitten ei! Noppa vaan juoksee esteen ohi, eikä minkäänlaiset avut tehoa. Madallettiin estettä, ja lopulta päästiin pikku okserista yli.

DSC_0061


  DSC_0074

Videolla näkyy lisää hyppyjä! Ratsastuksen jälkeen mentiin Nopan kanssa eväsretkelle. Pikkuinen vahinko tapahtui, nimittäin Noppa söi pillimehun pillin. Se otti sen suuhun ja pureskeli! Toivotaan että ponille ei tullut siitä mitään kipuja tms. Nyt mietityttää että miten tyhmä poni voi olla, kun menee syömään pillin :D   Huomenna tai ylihuomenna kerron kisoista lisää, toivottavasti kuvien kera! 


Onko teidän heppanne syönyt jotain epätavallista

7 kommenttia:

 1. Mikset lähesty estettä laukassa ku ois varmaan nopallekki paljo helpompi hypätä. Ei se nyt noin isoa millään ravilla pääse tiputtamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähestyisin kyllä, mutta se ei laukkaa :P

   Poista
 2. Eikö se osaa vai etkö osaa/saa nostettua laukkaa? Jos et saa niin on aika outoa että sinulla on tuollainen poni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kummassa on vika. Noppa ei ole mikään kamalan osaava eikä ikinä ole kuulemma laukannut kunnolla. En kyllä ymmärrä mitä outoa Nopassa on :P

   Poista