3. elokuuta 2015

Kuninkuusraveissa

Menin perjantaina Nean luokse yöksi. Liikutettiin Nean ponit Salama ja Pansku niin että juostiin Paksun kanssa tarhan vieressä, joten Salama innostui rallittelemaan tarhassa. Yritin räpsiä kuvia, mutta suurin osa tärähti. Illalla syötiin paljon herkkuja ja käytiin ajelemassa vesiskootterilla. Se oli yllättävän mukavaa- ennen kun en ole ollut semmoisen kyydissä! Me nukuttiin asuntoautossa, heräsin yöllä monta kertaa siihen, kun sateen ropina kuului tosi kovaa :D 
DSC_0868 DSC_0849  Aamulla herättiin puoli kahdeksan aikoihin ja lähdettiin kohti Joensuun ravirataa, kuninkuusraveihin!  En ole ollut enne kunkkareissa ja oli tosi outoa kun siellä oli niin paljon porukkaa, verrattuna Lieksan raveihin!  Kuvasin ainoastaan ponilähdöt :D Oli tosi mukavaa ja tein muutamia ostoksiakin, voin esitellä ne myöhemmin. Noh, mikä mulla on kun teksteistä tulee näin lyhkäsiä!? Jospa kirjoitustaito palautuu joskus!  Jos tunnistat itsesi tai ponisi kuvista, ja haluat laittaa kuvia esim blogiisi, niin kommentoi blogisi osoite ja merkkaa kuviin (c) Selma Kärkkäinen!! (kuvien laaduille tapahtui jotakin ihmeellistä!) DSC_0888 DSC_0891 DSC_0894 DSC_0900 DSC_0908 DSC_0911 DSC_0916 Sunnuntainakin  olin kunkkareissa. Oli hauskaa nähdä b-poneja kun en ennen ole niitä kärryjen edessä nähnyt! Oli mahtavaa muutenkin nähdä hyviä hevosia ja koko tapahtuma oli tosi hyvä!

Olitteko te tänävuonna kuninkuusraveissa?

12 kommenttia:

 1. Kiitos noista Megan ja mun kuvista:) ja joo, olin (tietysti) kunkkareissa:'D

  VastaaPoista
 2. Saatan käyttää noita Salaman rallikuvia kun tuli niin hienoja :D kivaa oli miullakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin lähettää sulle niitä lisääkin sähköpostilla :)

   Poista
  2. Okei no lähetä vaan lisää :D

   Poista
 3. Tonne ois ollu kyllä mahtavaa päästä, mutta en päässyt :( Todella hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. Itse en ollut tuolla olisi ollut varmaan kivaa. Onko raveja vaan shettiksille vai voiko pienellä risteytysponilla kisata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivaa oli! :) en kyllä tiedä, mutta uskoisin että voi ;)

   Poista
  2. Raveissa voi kilpailla vaan suomenhevosilla, lämminverisillä ravihevosilla, russeilla ja shettiksillä. Tulee olla puhdasrotuinen, ja varsalla oltava ravikilpailuoikeudet. Muuten ei voi kilpailla.

   Poista