5. elokuuta 2015

Juoksutusta ja ratsastelua

 On kyllä luova otsikko!!
Eilen (tiistaina) olin Nean kanssa tallilla ratsastamassa Nopalla. Mentiin ilman satulaa pellolla ja ajolenkillä. Pellolla menin laukassa kaarroksia ja ne menivät ihan kivasti. Kerran tuli tiputtuakin, kun Noppa teki ihmeellisen loikan ja pukitti. Ei sattunut paljoa, onneksi. Tippumisen jälkeen poni alkoi tekemään kaikkensa ettei tarvitsisi enää laukata. Se ravasi ihan ihmeellisesti eikä totellut ollenkaan! Kokeilin laukkaa vielä ajolenkillä, joka on siis hiekkapohjainen ja siinähän se meni tois hyvin!   En muuten tiedä miksi sitä kutsutaan ajolenkiksi kun kyllä mä siinä ratsastankin paljon!:D  Sää oli pitkästä aikaa tosi lämmin ja hupparikin piti heittää pois! Nea tuli meille yöksi, illalla hypittiin esteitä Aigin kanssa ja harjoiteltiin käsilläseisontaa.    Kuvat (c) Nea
DSC_0936
Matkaevästä!
DSC_0948 DSC_0954 DSC_0963 DSC_0969 DSC_0981 DSC_0987 DSC_0997 DSC_1005

 Tänäänkin menin tallille ja juoksutin Nopan. Laitoin ajo-ohjat molempiin kuolainrenkaisiin kiinni. Nopalla oli kyllä päistet eikä suitset :P  Ulkopuolen ohjan laitoin kulkemaan ponin takaa ja sisäpuolen ohja tuli suoraan mun käteen. Kun Noppa yritti tulla luokse, niin vedin vaan ohjasta joka menee ponin takaa, ja Noppa kääntyi takaisin ympyrälle. Tänään poni ei edes kovin pahasti yrittänyt tulla luokse.  Liikkeelle lehtö ja vauhdin lisääminen oli hiukan hankalaa, kun unohdin juoksutusraipan autoon. Hätistin ponia sitten kouluraipalla ja muutama pukki tuli, ne näkyvät videolla.  Olen poniin tosi tyytyväinen! Se ravaili kiltisti ympyrällä ja kun menin laittamaan kameran kuvaamaan, niin poni vaan jäi seisomaan ympyrälle ja lähti liikkeelle kun olin saanut ohjat takaisin käsiin. 
 Loppukäynnit kävelytin selästä, koska oli niin kuuma etten jaksanut kävellä:D 

Klikkaa tästä niin pääset katsomaan huonolaatuisen videon, jossa ei näy mitään viisasta!
 

16 kommenttia:

 1. Saanen kysyä, mistä löysit tuon biisin, kun melodia on sama kuin Years & Yeasr - King -kappaleessa? :D Itse asiassa laitoinkin juuri sen kyseisen biisin mun omaankin videoon tänään :D Todella kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti instrumental versio

   Poista
  2. Joo, kyseisestä biisistä instrumental versio :D

   Poista
 2. Kiva toi video! Toi on hyvä idea laittaa noi ajo ohjat, ite voisin kokeilla:)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia, pystyispä Kiiakin juoksuttamaan, mutta siitä ei tule mitään muuta kun katastrofi..
  Ja kiva postaus ja video! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä että juoksutus alkoi sujumaan :D eikä ainakaan videossa yrittänytkään tulla luokse;) kiva video ja postaus kaikin puolin :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja toi juoksutuski näyttää jo onneks onnistuvan:D

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia ja video! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kommentti kolme kertaa, mutta ei se haittaa! :D mut kiitti :)

   Poista
 7. Kivoja kuvia ja video! :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja kuvia ja video! :)

  VastaaPoista
 9. Millä teet oikein bannerit tähän blogiin? Haluatko kertoa? Ei ole tietty pakko mut ois kiva. Tää on mun lemppariblogi! <3

  VastaaPoista