27. heinäkuuta 2015

Tärkeimmät hevoset

Te ette ole varmaan koskaan kuulleet muista minulle tärkeistä hevosista kuin Nopasta ja Fastista. Ansku ei nyt sinänsä ole kovin tärkeä, koska sen kanssa olen ollut tosi vähän tekemisissä.  Kovin montaa hevosta/ponia ei elämässäni ole ollut, mutta muutama sellainen tärkeä on ollut!

Lissu- aivan ihana shetlanninponi tamma jota vuokrasin noin 1-2 kertaa viikossa sen ollessa vielä täällä Lieksassa. Lissu oli melko vauhdikas ja itsepäinen, mutta silti kerkesin ihastua siihen täysin yhdessä syksyssä ja talvessa. Se oli 2013-2014 talvi. Lissun vuokraus talven jälkeen keväällä Lissu muutti pois ja kova ikävä tätä ponia jäi!  Kiitos kaikesta Lissu, toivottavsti me vielä nähdään, hyvin epätodennäköistä, mutta toivotaan!  ♥


WP_20131106_001
(c) Venla tai Mira
DSCN2497
Noppa ja Lissu palkintojenjaossa 2013
Bella- Bellan rodusta en ole varma, mutta semmoinen about 125cm poni. Bellaa liikutin siinä Lissun liikutuksen ohessa. Bella oli välillä tosi säikky ja vei mua yhdellä tunnilla ympäri kenttää ihan miten sattuu. Mutta kun poni oli hyvällä päällä niin silloinhan meillä sujui ihan kivasti.  Bella oli hoitaessa ja tarhasta hakiessa tosi äksy enkä saanut sitä haettua kovin montaa kertaa yksin.  Bella asustelee vieläkin täällä Lieksassa, mutta eri omistajalla enkä pääse enää liikuttamaan ponia. Aivan upea poni tämäkin!
WP_20131106_004(1)
Olisi mulla jossakin ratsastuskuvakin, mutten millään löydä sitä tähän hätään


2013-10-13 10.33.33 Laikku- Lakku on laikukas tilastohevostamma.  Laukku oli ja on edelleen Ahaa-tallilla tuntihevosena. Tämä heppa oli ensimmäinen jolla laukkasin ja hyppäsin. Laikulla menin suunnilleen jokatoinen viikko tunnilla, olikohan 2013 talvella. Laikku oli satulan laitossa tosi äksy ja jouduin usein pyytämään jotakuta kokeneempaa apuun. 


DSCN1948
(c) Äiti
Niko- Niko on vanha suomenhevosravuri. Nikokin oli Ahaalla tuntiheppana ja on edelleen. Kävin 2013 talvella joka maanantai tunnilla ja menin  vuorotellen Nikolla ja laikulla varmaan kuukauden ajan.  Nikosta ehkä tykkäsin enemmän. Niko oli aika kiireinen varsinkin loppukäyntien aikana, heh:D Pääsin hyppäämään Nikolla 2014 kesällä.   Nikon ja Laikun kanssa olen varmaan kehittynyt ratsastajana eniten!


DSCN2926
Nikostakin olisi jossain ratsastuskuva, mutten löydä sitä

Fasti- Fastista ei ole varmaan uusimmat lukijat kuulleet. Fasti oli siis äitini lämminverinen ex-ravuritamma. Fasti oli kilpaillut nuorempana raveisssa hyvällä menestyksellä. Fastin ansiosta Noppakin tuli, kiitos siitä Fastille!  Fasti oli hyvin leppoisa mummeli. Fasti on siis Anskun emä. Jouduimme luopumaan Fastista heinäkuussa 2014 hengitysvaikeuksien takia. Ikävä on ja talliasiat luistaisivat varmaan niin paljon paremmin jos Fasti olisi vielä täällä ♥


DSCN5513
(c) Venla


Noppa- Ja miksipäs Noppaa en tässä mainitsisi, sillä se on tärkein poni ikinä! Kaikki nyt varmaan tietää että se on oma shettistammani. Nopan kanssa ollaan tunnettu jo reilut neljä vuotta ja toivotaan että tarinamme jatkuu vielä monta vuotta! Noppaahan mä pääsisin moikkaamaan vaikka heti, sillä eilen se tuli taas tänne meidän pihaan! ♥

Ei nyt tule mieleen enempää tälläerää, eikä oikeasti tärkeitä enempää olekkaan, koska kyllä mä ne muistasin! Nikoa ja Laikkua pääsisin moikkaamaan millon haluan, Bellankin toivottavasti nään vielä, mutta Lissu ja Fasti ovat varmaan ikuisiksi ajoiksi menetettyjä:( Mikään ei kuitekaan ole mahdotonta!

Onko joku teistä tehnyt saman tyyppisen postauksen? Linkkailkaa niitä!

3 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus! Tällainen olisi kyllä kiva toteuttaa :D Ihania heppoja!

    VastaaPoista