24. heinäkuuta 2015

Motivaatio loppui

DSC_0157

Kuten otsikosta varmaan päättelittekin, mun motivaatio on kadonnut. Nimittäin lifestyleblogin osalta. Viimeksi postasin sinne varmaan yli kuukausi sitten. En edes jaksa katsoa montako kuukautta siitä on! Noh, se oli "kokeilu" versio, saatoin aavistaa etten jaksa pyörittää kahta blogia silloin kun tein sen. Mä kuitenkin kuvaan paljon muuallakin kuin tallilla ja haluan jakaa niitä kuvia blogissa, mutta en mun lifestyle blogissa.  Mä vaan jotenkin inhoan sitä, joten päätin piilottaa sen ja tehdä tähän blogiin välillä muutamia lifestyle postauksia. Voisin aloittaa jonkun lifestyle tyyppisen video sarjan, koska mä oon taas kerran innostunut kuvaamaan videota jokapaikassa:D Ehdotelkaa siis ideoita, mistä aiheesta teen videosarjan? Tekisin vaikka kaksi videota kuukaudessa jonkin aikaa. Toivottavasti ymmärrätte!

DSC_0236 DSC_0461
Olin tiistai-perjantai Kouvolassa reissussa ja illalla tuli valvottua varmaan kahteen tubevideoiden parissa. Aamuisin herätys oli suunnillen puoli kasilta. Voisin tehdä reissusta erillisen postauksen jos kiinnostaa ja sieltä olisi joku pikku videokin.  Tänä aamuna hyppäsin junaan ja puksuttelin tänne Lieksaan. Heti kun tulin tänne tuli tosi ärsyyntynyt olo. En tiedä mistä se johtuu, mutta kai mä haluan jonnekkin missä on mahtavia ihmisiä ja saa tehdä jotain missä kokee onnistuvansa. Semmoista paikkaa ei ehkä ole, ainakaan semmosta minne mä olisin tervetullut. Tosi inhottavaa kun sinäänsä tiedän mitä kaipaan, mutta toisaalta en! Tästä aiheesta voisin kirjoittaa pitkän pätkän, mutta ehkä säästän teidät kaikki siltä tekstiltä, huom ehkä!

DSC_0205
Viikonloppuna menen tallille ja voisin kokeilla juoksuttaa Noppaa, kun sain vihdoin sen kauan odotetun pitkän ja kapean postipaketin.
En todella tiedä mikä oli tämän postauksen idea, mutta teki vaan mieli kirjoitella jotakin ja tuntuu että pitäisi vielä kirjoittaa paljon juttuja, mutta en tiedä mitä kirjoittaisin.
DSC_0117 DSC_0144

4 kommenttia:

  1. Huh mä jo säikähdin tuon otsikon perusteella, että lopetat joko tämän blogin pidon tai ratsastuksen :D Onneksi se olikin "vain" lifestyleblogisi.. :D Todella hienoja kuvia! Videosarjaan en osaa oikein antaa mitään ideoita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:D tätä blogia en ole lopettamassa vielä pitkään aikaan:)

      Poista