6. heinäkuuta 2015

Kaunis ilta

Alkava auringonlasku tuo taivaalle pitkästä aikaa kivoja värejä, oranssin eri sävyjä. Siitä on pitkä aika kun viimeksi näin ne sävyt taivaalla. Pilviverho on peittänyt auringon, mutta tänään aurinko sai värjätä taivaan oranssilla. Aurinko on vielä suht korkealla, mutta se hohtaa silti oranssina. Kunnollista auringonlaskua en taaskaan nää, sillä pilvet peittävät taivaanrannan. Se ei kuitenkaan haittaa. 

DSC_0403

Poni nyhtää ruohoa rannalla ja minä räpsin kuvia ja ihailen näkyä, oma ponini syö ruohoa ja aurinko hohtaa taustalla oranssina. Poni keskeyttää syömisen ja nostaa päänsä. Sekin näyttää ihastelevan kaunista kesäiltaa. Ilma on aika kolea, mutta se ei haittaa. Kauneus korvaa lämmön!

DSC_0400


Lähdemme kävelemään  kohti laidunta, yleensä matka kestää reilun minuutin, mutta nyt siihen kuluu kymmenen minuuttia. Ihastelemme maisemia, emmekä kiirehdi minekkään. Poni nyhtää ruohoa tienpientareelta. Minä  räpsin kuvia, mutten unohda maisemien ihastelemista. Valtava hyttysparvi pörrää ympärillämme- yleensä rupean kiroamaan ja huitoutumaan, mutta nyt, nyt en halua rikkoa rauhaa. Ei kuulu muita ääniä kun lintujen sirkutus, ei rekkojen jylinää eikä mopojen pärinää. 

DSC_0440


Saavumme laitumelle, ja siellä vasta kaunista onkin. Poni laiduntaa ja ilta-aurinko kurkistaa koivujen lomasta. Jään ihastelemaan maisemaa enkä malta lähteä kotiin. Tiedän että kello on jo paljon, ja äiti ihmettelee missä olen, mutta ei haittaa. Nyt on kaunista, nyt, aion nauttia tästä maisemasta, kun sen pitkästä aikaa nään. 

DSC_0455


Lopulta pilviverho peittää auringon ja päätä lähteä kävelemään kotiin. Viimeinenkin auringonsäde katoaa pilvien taakse ja kaunis maisema on tiessään. Huomenna nähdään tuleeko toinen kaunis ilta. 

DSC_0432

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  Kuinka korkealla shettiksellä pystyisin menemään (n. 1-3 kertaa viikossa), kun olen n. 157cm ja painan n. 45½?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä joten kannattaa kysyä joltain muulta:D

   Poista
 2. Millä "nimellä" sun blogi löytyy bloglovinista?


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ole bloglovinia, tai on mutten osaa käyttää sitä:D

   Poista
 3. Harmi... olisi niin kiva lukea blogiasi bloglovinista... ettei kahessa eri paikassa täytyis käydä lukemassa blogeja... Opettelisitko? ;)

  VastaaPoista