9. heinäkuuta 2015

Haluaa, vaiko ei?

DSC_0505
1.
DSC_0500
2.

Nyt en tiedä haluanko julkaista tätä postausta, kirjoittaminen ei luista, mutta haluan julkaista nämä kuvat..  En vain tiedä. Noh, yritän kirjoittaa edes jotakin. Viikonloppuna en postaile, koska me lähdetään reissuun.

DSC_0492
3.
Noppa lähtee viikonlopuksi takaisin tallille, koska me mennään reissuun niin kuin mainitsinkin jo. Toivotaan että se tulee takaisin heti alkuviikosta! Olisihan se kiva laiskotella muutama päivä, mutta mitä tekemistä mulla olis?   Noppa ei tykännyt olla Anskun ja Tanelin kanssa, koska ne syrjii pikkuponia- toivotaan että se pääsee mahdollisimman pian takaisin!

DSC_0489
4.
Kun tulin kotiin, huomasin että meidän ratsastuspolun ympäriltä on kaadettu puut pois:( En kehdannut mennä katsomaan onko polku ihan pilalla, koska siinä oli jotain tyyppejä:D Toivotaan että siinä pääsee vielä ratsastamaan, koska muuten meillä on vaan yksi pikku polunpätkä. Olisihan meillä kaksikin pitkää tien pätkää, mutta ne ovat aika kovia. Voihan niissä ratsastaa ihan reunassa, jossa on pehmeää hiekkaa.

DSC_0486
5.
DSC_0398
6.
Yritin muutama päivä sitten ratsastaa kaulanarulla mastossa, mutta se ei onnistunut joten laitoin narun ohjiksi. Nopan kaviot ovat onneksi ihan hyvät, eikä se enää varo niitä niin paljoa kuin ennen! Vaikka kaviot olisiskin kipeät, niin ei se ponin menoa haittaa. Se hyppii ja pomppii pitkin metsää, ihan kuin pikkuvarsa:D  Ajattelin aloittaa poniagility harjoitukset kunhan jaksan tehdä jonkun radan.

DSC_0387
7.
DSC_0299
8.
Ulkoasu on tällä hetkellä ihan kammottava, joten yritän tehdä uuden kunhan jaksan. Ei vaan nyt kiinnosta. Jos joku halaa niin saa tehdä bannerin! Haluaisin semmoisen jossa olisi ainakin muutama rajattu kuva:)

DSC_0258
9.
DSC_0512
10.
DSC_0359
11.


DSC_0420
12.
DSC_0524
13.
Löytyykö suosikkikuvaa?:)

11 kommenttia:

 1. "Jos joku halaa niin saa tehdä bannerin" pitääkö tulla halaa :'D mut joo kivat kuvat ja lempikuva oli ehkäpä 9 :)

  VastaaPoista
 2. Tuo yksi tekstin pätkä jää hölmösti sivuun, juurikin tui halaa juttu :D Ja lisäksi mua ärsyttää, kun flickrstä tulee nuo reunat kuviin ylä- ja alapuolelle, olisikohan niitä reunoja mahdollista saada pois :o Hienoja kuvia kyllä muuten ja kiva, kun ne on isompia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan kyllä näy sivussa:o ei ne ennen ole tullut, mutta nyt tuli:/ yritän googlailla saako niitä pois:)

   Poista
 3. Mitkä kannukset (ne pinkit) on, mitä käytät (joskus) nopalla ? :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkäsin 8 kuvasta ja mä voisin väsätä bannerin.

  VastaaPoista