21. heinäkuuta 2015

Estetunnilla

Olin siis lauantaina Nurmeksessa estetunnilla, eli siellä missä käydään kisoissakin.   Mentiin alkuun puomeja, siirtymisiä ja pysähdyksiä. Lopussa Hypättiin pieniä ristikoita. Noppa näki metsässä jotain ja kulki ihan mutkalla toisessa päädyssä. Tunnista jäi ihan hyvä fiilis vaikka Noppa oli tosi laiska, koska oli kuuma päivä. Esteet olisivat voineet olla hiukan isompia:P En oikein muista minkälaisia tehtävät olivat, joten kirjoittelut jäävät tunnista tähän. 

Kuvat on (c) Äiti

DSC_0001 DSC_0011 DSC_0014 DSC_0016 Sunnuntai aamuna, kun äiti huusi että lähdetään tallihommiin, mua ei ois kiinnostanu yhtään. Oli toisi ahdistunut olo, vaikken tiedä miksi. Olin ajatellut että Noppa saa tänään vapaapäivän, vaikka meninkin tallille, mutta kun raahauduin tallille mun oli pakko päästä ratsastamaan. Ajattelin että se virkistää. Päätettiin ratsastaa Venlan kanssa yhtä aikaa. Se osoittautui kuitenkin aika huonoksi ideaksi, koska Noppa sekosi ihan täysin Tanelista ja en saanut sitä hallintaan. Yritin mennä paljon siirtymisiä ja ympyröitä, että Noppa keskittyisi siihen hommaan eikä Taneliin. Ei se kuitenkaan keskittynyt. Taneli lähti ennen meitä pois joten sain ratsastella hetkisen rauhassa. Laukattiin muutaman kerran mäki ylös. Noppa otti ehkä Tanelista muutaman ylimääräisen kierroksen ja oli ihan villi! Poni vaan veti kiitolaukkaa pitkin tietä ja mä roikuin mukana. Kun yritin pidättää niin pukkia tuli:D Sitten kun se pysähtyi niin sitten se myös pysähtyi- äkkipysäys kiitolaukasta! Ihmeen hyvin pysyin kyydissä! Ratsastuksen jälkeen mulla oli tosi "huoleton" ja virkeä olo!:)

20150719_133912 Ponille tuli ihan hiki, joten huuhdoin sitä viileällä vedellä ja laitoin hetkeksi tarhaan.  Noppa oli sen aikaa tarhassa kun äiti antoi Tanelille akupunktiota jonka jälkeen otin Nopan tallin käytävälle ja äiti alkoi tekemään sille kiropaktiikka hoitoa. Nopan kaula naksahti vasemmalta puolelta, mutta oikealta ei, ja Noppa ei taivu vasemmalle melkein yhtään, mutta oikealle taipuu! Jännää nähdä alkaako se taipumaan, kunhan pääsen ratsastamaan!

Hyppykuvista saattoi huomata, että mulla on sormi paketissa. Olin serkkujen luona ja tapahtui pieni hämähäkkikeinu tapaturma- keskisormi on nyt tosi kipeä. Ratsastaminen oli tosi vaikeaa, mutta selvisin kyllä:)


IMG_20150717_180708 Sori että postaus tuli aika myöhässä, mutta mun netti ei toiminut ennen kuin pääsin nyt tänne hotelliin, jossa on wifi! Olen siis Kouvolassa, ja huomenna mennään Kotkaan ja ehkä tykkimäelle. Palailen täältä luultavasti torstaina junalla ja sielläkin on wifi, joten voin kirjoitella siellä jonkun esikoispostauksen joten ehdotelkaa ideoita!

Onko teidän eläimet saaneet kiropraktiikka, tai akupunktiohoitoa?

8 kommenttia:

 1. Kiva, että pystyit kuitenkin ratsastamaan tuolla paketilla! Itsellänikin oli silloin tämän vuoden alkupuolella pikkusormi hetken aikaa lastassa ja sillä kädellä oli hiin hankala ratsastaa.. Kaiken lisäksi oli niin kylmää vielä, että tarvitsin hanskat :D Kiva, että pääset käymään välillä tunneillakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastan kanssa varmasti vielä vaikeampaa! :D

   Poista
 2. paljon painat? :) ja voisitko tehä jonku... temppupostauksen (jos oot opettanu Nopalle jotai temppuja) tai sitten jonku haasteen? Ison kuulumispostauksen... tykkään blogistasi paljon, mutta siinä on melkeen aina vaan ratsastus postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs kerro:P juu voin tehdä, kiitos ideoista. Nyt oon ratsastellut aika paljon ja tää blogi kertoo mun ja Nopan tekemisistä niin miksipäs en kirjoittas niistä tänne;) ja lupaan yrittää tehdä jotain muitakin postauksia!

   Poista
 3. Oli kiva postaus ja kivoja kuvia:) Millon tulee linkkaa blogisi tulokset:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Niistä ei saa muistuttaa kun en ikinä jaksa tehdä niitä:D

   Poista