12. heinäkuuta 2015

"Ei saa kiusata pienempiä"

Ainakaan Taneli ei ole koskaan kuullut tätä sanontaa! Kun Noppa vietiin Anskun ja Tanelin laitumelle, niin Taneli alkoi jahtaamaan Noppaa pitkin laidunta. Se ei selvästikkään halunnut ylimääräistä valkeata palleroa laitumelleen. Heti kun Noppa liikahti niin Tanli alkoi juoksemaan sen perässä korvat luimussa, Noppa laukkasi pää viidenten jalkana karkuun, tosin sillä oli korvat hörössä:D Taneli oli paljon nopeampi kuin Noppa ja saikin sen heti kiinni, Noppa puolestaan käytti hyviä taktiikoita harhauttaakseen Tanelin. Anskuhan ei oikeastaan ollut takaa-ajossa mukana, mutta tietysti sekin innostui hyppimään ja pomppimaan, välillä etujalat ilmassa, välillä takajalat, välillä kaikki jalat ilmassa ja kerran pyörähti katolleen. Noppa jäi laitumen nurkkaan mököttämään ja Ansku ja Taneli seisoskelivat portilla vierekkäin.
DSC_0687.NEF
Hmm, mitä kummaa tuolla tapahtuu?"
DSC_0693.NEF DSC_0679.NEF DSC_0661.NEF DSC_0658.NEF DSC_0647.NEF DSC_0645.NEF DSC_0641.NEF DSC_0639.NEF DSC_0633.NEF DSC_0625.NEF
DSC_0685.NEF
DSC_0620.NEF  Kuvat on muokattu picasalla, koska en saanut ladattua niitä flickriin, ennen kun käytin ne picasassa. Kun picasalla rajaa kuvat, niin niiden laatu kärsii, ja pahasti, mutta koittakaa kestää. Muokkaukset ovat myös aika surkeita, koska kuvat olivat tosi pimeitä ja vaikeasti muokattavissa! Jotkut kuvat ovat varmaan kasi kertaa, koska blogger on niin viisas ja lisäsi kaikki kuvat kahteen kertaan.
 

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja kivoja kuvia!♥ kivasti Noppa menee 11 kuvassa :D Tää sun blogi on ihan paras♥♥♥
  Mitkä kannukset (ne pinkit) on, mitä käytät (joskus) nopalla ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ aina riehuessa pitää esittää kaiken maailman laukanvaihdot jne:D

   Poista
 2. Ei saakaan :( mut:Mitkä kannukset (ne pinkit) on, mitä käytät (joskus) nopalla ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on muistaakseni 1,5mm:) ja itse maalasi, tosin maali on lähtenyt melkein kokonaan pois:(

   Poista
 3. Hienoja kuvia, varsinkin tämä viimeinen laukkakuva Nopasta! :3

  VastaaPoista