6. kesäkuuta 2015

Epäonnistunut estetreeni

Moikka! Tänään hyppäsin pitkästä aikaa Nopalla. Noppa oli ihan järkyttävä ratsastaa, ehkä en itse vain osannut. Alkuun mentiin puomi ja poni tuntui ihan kivalta, mutta loppua kohden oma istuntani huononi, samoin kun ponin ratsastettavuus.  Noppa veti koko ratsastuksen ajan päätä ajas ja kulki muutenkin etupainoisena.
Mun piti koko ajan säätää jalustimia, silti ne olivat liian pitkät. Mun kädet seikkaili ihan missä sattuu ja kevyt istunta oli ihan surkea, kuten videosta huomaa.

Ensi viikolla on estekisat Nurmeksessa ja menen siellä Nopalla ristikkoluokan, saa nähdä mitä tulee, vai tuleeko mitään.

Kuvat ja videot (c) Heta


Kaunis kevytistunta

En ole varmaan ennen kertonut että Nopan ala luomessa on tommonen jännä lovi,


Hepat saa laiduntaa ihanalla voikukkapellolla!


Ostin eilen Joensuusta uuden kypärän, koska edelline on pieni. Se on John Whitker merkkiä. Kypärä istuu mun päähän tosi hyvin!

19 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja en taaskaan pääse kisoihin mutta yöttömän yön kisat on pakko käydä :D onnea kisoihin tee postaus tai video sitä edeltävänä iltana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tulen varmaan sinne yöttömän yön kisoihin:) voisin yrittää kuvata:D

   Poista
 2. Muistatko yhtään, mikä tuon kypärän hinta oli? Oon kans miettiny, että pitäis ehkäpä ostaa uusi kypärä, sen verran monta kertaa olen tippunut nykyisellä kypärällä, vaikka toki pää edellä en ainakaan muistaakseni :D

  Ihana tuo pelto, missä teidän hepat saa laiduntaa! Voikukkapellot on vaan niin ihania :D Hienoja kuvia ja kiva video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kypärä maksoi jotain 120e:) kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 3. Tsemppiä kisoihin ja ihania kuvia! :D

  VastaaPoista
 4. Kannattaa ensikerralla laittaa ihan suitset päähän niin helpompi itesi estä tuota pään alas painamista;) Kivoja kuvia ja hyvä podtaus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin älysin sen ratsastaessa, mutta en jaksanut mennä vaihtamaan suitsia. Noppa menee yleensä paremmin päitsillä niin siksi ajattelin kokeilla meneekö se esteilläkin paremmin:)

   Poista
 5. Oon miettiiny, miksi meette riimulla suht paljon?
  Tosi kivoja kuvia ja hyvä video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ilmeisesti sitten kertonutkaan että Noppa ei tykkää kuolaimista ja se vaan pureskelee niitä kokoajan, joten ajattelin kokeilla rupeaako se menemään paremmin ilman niitä. Ennen se on menny paremmin, mutta nyt se ei mennytkään niin hyvin:)

   Poista
 6. Ihania kuvia:) itselläni on esteillä istunta ihan surkea,kädet ovat melkein satulassa kiinni ja selkä on "suorassa".Mutta onneksi tiedän sen ja ensikerralla kun hyppään yritän kiinnittää siihen huomiota:) Onneksi sulla on hyvä istunta esteillä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nyt omasta istunnastani oikein tiedä:D

   Poista
 7. Eihän tossa istunassa mitään ole, koita vain esteillä olla vähän pystymässä kun ei kuitenkaan mikään 120cm este ole. Pientä etunojaa pitääkin olla, mutta noilla esteillä oli ehkä vähän liikaa. En siis mitenkään loukkauksena tarkottanu, tosi hyvinhän teillä menee, näkisitpä mun istunnan!:D

  Tuli muuten mieleen, et sattuisko sulla olla instagram tiliä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta palautteesta:) välillä olen esteillä ihan pystyssä ja välillä ihan etunojassa ja omaan silmääni istuntani on muutenkin aika huono:D

   Onhan mulla, nimellä selmanoppa

   Poista
 8. Jos ei kerta suitsia pysty pitämään, niin kannattaisikko miettiä raspausta/kuolaimen vaihtoa/eerilaista turpahihnaa/kokonaan erilaisia suitsia?
  Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suitsia pystyy pitämään, mutta paremmin menee ilman niitä. En ole itse mikään asiantuntija noissa asioissa joten en oikein tiedä millaiset niiden pitäisi olla...
   raspauksen pitäisi olla kunnossa, mutta pitää sanoa äitille että tarkistaa;)

   Poista