27. toukokuuta 2015

Noppa kertoo peltoralleista

Heippa pitkästä aikaa !
Selma päätti päästää minut kertomaan siitä, kun mulla eilen ratsastettiin pellolla. 
Kun Selma ja Heta tulivat tallille mä olin laitumella syömässä vihreää ruohoa! Kesä ilmeisesti lähestyy, ainakin Selma ja Heta puhuivat siitä mua hoitaessaan. 
Selma laitto mulle taas ton tyhmän sinisen huovan, pinkki on paaaljon parempi! Se ei taida älytä prinsessa-muodista mitään! Onneksi sain sentään prinsessa-suojat... Selma meinas laittaa myös siniset pintelit mutta ei jaksanut rueta tappelemaan niiden kanssa. Mä en tykkää pinteleiden laitosta yhtään! 

En ois halunnu lähtee laitumelta!!
Heta hyppäsi selkääni ensin ja olin oikein kiltisti! Kerran vaan hyppäsin laukasta kaatuneen aidan yli ja se ratsastaja meinas pudota! Sit en uskaltanu enää mennä sen aidan yli uudelleen!! Hetan jälkeen se Selma hyppäsi selkään ja aloinkin vähän testailemaan sitä. En mennytkään enää niin hienosti kun Hetalla. Laukassa pukittelin ja ravissa heittelin päätäni! Onneks Selma ymmärtää mun temppuilut ja se sanoo aina että noh se on poni ja sen kuuluu olla oikukas. Heta yritti ottaa meistä hienoja laukkakuvia, mutta mäpä rupesin pukittelemaan. Harmi kun Selma ei enää tipu pukeista eikä hyppelyistä- siitä on tullu liian hyvä pysymään mun pukeissa>:(
Kattokaa nyt miten hyvä pukki!

Ja rodeohyppy


Uljas valkea

No onhan tää ihan kiva, muttei mun tyylinen!!

Ihmeen kuvia noi tyypit ottaa

Olevinaan taiteellinen! Pyh ja pah sanon minä!

Kattokaa tota ihmeen apinaa!!! Se luulee osaavasa lentää muttei osaa, mä osaan!

Hmmm LOL!!!!xD
 Ratsastuksen jälkeen Selma pesi multa hiet pois ja vei tarhaan. Menin heti piehtaroimaan ja musta tuli ihanan likanen!

Selma halusi lisätä tähän loppuun jonkun kysymyksen!! Ja se käski sanoa että se plokker vai mikä onkaan tuhosi kuvien laadut, mutta ei se varmaan haittaa, koska mä esiinnyn niissä joten ne on ihania!
___________________________________________

Moikka munkin puolesta! Noppa kertoi teille eilisen ratsastuksesta. Mä ajattelin vielä kysyä ja kertoa pari juttua.

Viimeinen kouluviikko on pyörähtänyt käyntiin ja on jo puolessa välissä. Aika on mennyt tosi nopeasti. Huomen illalla on kevätjuhla ja lauantaina saadaan todistukset. Sitten onkin aika sanoa koululle iloiset hyvästit. Silti tällä kertaa hyvästit ovat vähän haikeammat. Joudumme sanomaan meidän koululle lopullisesti hyvästit! Kukaan koululainen ei palaa syksyllä tähän kouluun vaan kaikki menevät johonkin muuhun kouluun. 

Vielä toinen "surullinen" uutinen. Olin hehkuttanut että Noppa voi olla meillä koko kesän jne. mutta nyt selvisi ettei Noppa voi tulla kesäkuussa kuin korkeintaan viikoksi! Ei ehkä silloinkaan. Arvatkaapa kenen syy se on taas kerran?! No Anskun tietenkin ja Venlan leirien... Kesäkuu on siis ihan peestä jos joudun olemaan ilman Noppaa... Pitää suostutella äiti tuomaan se edes siksi yhdeksi viikoksi. Pitää nyt katsoa mitä tästä tulee... 

Ja sitten vielä se kysymys, liittyen blogin nimeen. Selma ja Noppa on "massa nimi" ei siis ole varmaankaan muita saman nimisiä mutta on ´saman tyylisiä kuten "Sara ja Padi" jne. 
Alattelin kysyä olisiko teillä mitään uusia nimiehdotuksia mitä ei olisi kovin monella muulla?

11 kommenttia:

 1. Tosi hauska postaus :D "laukataan tulevaisuuteen! " :'D aika hyvä nimiehdotus eiks joo?:')

  VastaaPoista
 2. Kiva oli lukea:D ja muutamia nimiehdotuksia.
  Prinsessa Noppa,vaaleanpunainen prinsessa,vaaleanpunainen pyörremyrsky/pinkki pyörremyrsky. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Noi on tosi hyviä ehdotuksia! :)

   Poista
 3. Tää oli hauska postaus! Ihana Noppa :D

  KarvaNoppa, Pikkuponin elämää, Valkoinen rodeoponi, Minikavio, Noppamaista elämää, Ponipallero, Harvinaisen pyöreä, Noppani mun, Pukitellen... emmä tiedä :D Siinä nyt ainakin muutamia hatusta vedettyjä ideoita!

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja olisiko Valkoisella väritetty hyvä:) ja harmi jos Noppa ei teille kesäksi pääsekkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea! Toivotaan että pääsisi sitten heinäkuussa;)

   Poista
 5. Karvanoppia ikkunassa
  Nopanheitto
  Selmanoppaa
  :D

  VastaaPoista
 6. Noppaillen, Selma♡Noppa, siinä nyt jotain! :)

  VastaaPoista