4. toukokuuta 2015

Kesä saapuu!

Kesäloman alkamiseen on enää neljä viikkoa! En malta odottaa että pääsen viettämään laatuaikaa maailman parhaan ponin kanssa! Toivotaan että Noppa saa olla meillä melkein koko kesän. Kesällä aijon nauttia jokaisesta hetkestä Nopan kanssa. Ennen en ole niin tehnyt, mutta viime talvena, ja nyt keväälläkin olen miettinyt paljon, ehkä liikaakin. Ajatukseni olivat välillä niin solmussa, etten edes tiennyt miten ne olivat solmussa. Nyt kaikki on ihanselvää, ihan kaikki!
Taneli viettää kesää Anskun kanssa ja Noppa minun kanssani.

En malta odottaa että pääsen riehumaan Hetan kanssa, kesällä pitää kokeilla kaikkea ei niin järkevää, mitä ei olla ennen uskallettu kokeilla. 
Noppa saa viettää aika rentoa kesää, silti treenataan ja kisataan, viimeinen treenikesä, valitettavasti. Ainakin uskon niin! Ensi kesänä olen jo varmasti liian iso ratsastamaan Nopalla, ei se mitään!
Yhtenä yönä mietin miten paljon kaikkea muuta pikkuponin kanssa voi tehdä kun ratsastaa! Voi ajaa, ohjasajaa, juoksuttaa, irtohypyttää, temppuilla, uida.... niin paljon tehtävää että niitä kaikkia en jaksa listata!

Ensi kesästä tulee maailman paras kesä!♥

10 kommenttia:

 1. Ei kukaan malta oottaa! Ootan kesää hirveästi varsinki ku pääsen ratsastamaan meidän ihanalla suokilla ja omal ratsuponil♥meillä on hevoset kotona sillä on oma talli. Mutta superhyvä et saat viettää kesää Nopan kans!Hyvää kesän odotusta..

  VastaaPoista
 2. Itsekkin odotan innolla kesää:) pääsee viettää ihanan kesän ponien seurassa sillä viime kesä meni tutustuessa. Ehkäpä sitä kisoihinkin pääsisi:D mutta itse odotan rentoa kesää ponien, ystävien ja perheen kanssa. Olen samassa tilanteessa sinun kanssasi kun miettii milloin sen ratsastuksen joutuu lopettaa poneilla pituuden vuoksi mutta hetihän mieleen tulee paljon muutakin mitä voi ponien kanssa tehdä. Mutta näemmehän kesällä useasti toisiamme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea! Pitää nähdä kesällä mahdollisimman usein!:D

   Poista
 3. Mäkään en matlta oottaa kesää millään! Tää viime vuosi on vierähtäny iha hirveen nopeesti!:O

  VastaaPoista
 4. Oi mäkin odotan jo kesää niin malttamattomana! Juurikin, koska hevoset ♥ Lisäksi edessä on ripari, jota odotan myös innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siihen ole enää pitkää aikaa!❤

   Poista
 5. Kiia tulee meille jo tänä viikon loppuna, mutta katotaan mimmonen sähellys kesästä tulee :D
  Poni osaa mennä kuin unelma, mutta joskus esittelee vaan turpaansa kaahatessa ympäri kenttää ( kuten tänään).
  Kiva postaus ja tätä kesää odotetaan, ensimmäinen kesä oman hevosen kanssa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois Noppakin tulla jo! Kuulostaa vähän Nopalta:D ja mä vietetään jo viidettä kesää oman ponin kanssa, jos oikein laskin:D

   Poista