9. toukokuuta 2015

Este hyppelyt

Postauksessa on varmaan taas muutama ylimääräinen kuva...
Olin perjantaina eli eilen ratsastamassa Nopalla ja päätettiin pitkästä aikaa hypätä, viimeksi hypättiin satulalla syksyllä. Mun istunta ei ole kyllä edes lähellä hyvää istuntaa...

Kun menimme tallille odottelimme, että tallin omistajat tulevat kotiin, niiden pitää siis pitää Anskua kun me haetaan Noppa, vaikka saatais me se poni haettua yksinkin. 
Odotellessamme huomasimme, että hepat riehuvat tarhassa ja rynnätiin heti kuvaamaan. 
Noppa esitteli meille juostessaan kaiken maailman koululiikkeitä kuten laukanvaihtoja, ja ansku puolestaan laikkapiruetteja, tai ainakin jotain sinne päin:D:DDKun tallin omistajat tulivat me haettiin Noppa, varustettiin se ja mentiin ratsastamaan. 
Alkuun menin puomeja, jonka jälkeen korotettiin esteet vain toisesta päästä. Korotettiin esteitä vielä lisää, ja lopulta este oli varmaan liian iso Nopan mielestä se on siis hypännyt paljon isompiakin! Poni siis alkoi kieltelemään, tai siis se vain juoksi esteen ohi, eikä sille mahtanut mitään.
Laskettiin "liian iso" este ristikoksi ja hypätin se muutaman kerran. Taas jaossa olisi kymmenen pistettä ja papukaijamerkki jos osaa arvata mitä tapatuu?Mun jälkeen Hetakin ratsasti ja hyppäsi, alkuun poni toimin hyvin mutta lopussa sille iski taas joku vammakohtaus ja se vaan peruutti ja kuopi maata joten mä hyppäsin kyytiin ja ratsastin maastossa loppukäynnit.

Otettiin ponilta varusteet pois ja ajattelin kokeilla ratsastaa kaulanarulla maastossa. Laitoin huovan, koska mulla oli koulussa käytettävät farkut enkä halunnut liata niitä, ratsastushousut oli siis kotona. 
Virittelin narun kaulalle ja hyppäsin selkään. Poni lähti kävelemään tallille päin kovaa vauhtia, eikä se reagoinut minkäänlaisiin apuihin. Mulle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kun heittäytyä alas selstä ja niin teinkin. Talutin ponin oikeaoppisesti talliin ja kymäsin jalat. Poni pääsi tarhaan piehtaroimaan ja meillä saattaa olla huomenna pikkuinen harjaaminen:D riehuttiin Hetan kanssa tallissa yli tunti jonka jälkeen lähdettiin kotiin:D

Taas pientä videota jonka musiikki on kyllä aika kaukaa haettu...

Huomenna ollaan taas menossa tallille. Humputellaan varmaankin ilman satulaa, koska eilen oli aika rankka liikutus. 
Haluaisitteko te huomiselta videopostauksen?

12 kommenttia:

 1. Ei vitsit noista riehunta kuvista tuli hienoja!:o kiva video ja postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loput niistä olikin sitte tärähtäneitä:D

   Poista
 2. Hauskoja nuo reihumiskuvat :D Ja hyvin meette! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oli kyllä hauska otaakkin:D kiitos:)

   Poista
 3. Hienoja kuvia:) aina kun olen itse tallilla kukaan poni/hevonen ei riehu tai mitään:Dmenen muuten itsekkin huomenna ilman satulaa:D


  patkistaavi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Ansku onkin erikoistapaus:D sen mukaan Noppakin sitten lähtee...

   Poista
 4. Oi miten hienoja kuvia! :) + kiva video!

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja tee vaan videopostaus :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia :) itse tykkään lukea tälläsiä missä on paljon kuvia ! kiva blogi sinulla myös muutenkin :)

  VastaaPoista