22. huhtikuuta 2015

Kun mikään ei onnistu

Olen nyt suunnitellut meneväni Nopalla koulukisoihin. Ne olisivat vappupäivänä eli ensiviikon perjantaina, en jaksa laskea monesko päivä:D Ohjelma olisi super helppo, mutta silti mua pelottaa se... siinä on vain käyntiä, ravia keventäen ja harjotusravia, käynnissä olisi vielä lävistäjä ja pysähdys. Selitys on erittäin epäselvää, mutta mulla on niin paska fiilis etten perempaan pysty. Sallikaa mun yksi kirosana tänkerran! Olen siis menoissa kisoihin, mutta tämän päivän treeneistä jäi niin huono fiilis että!!

Menin Tytin kanssa tallille ja sää oli tosi hyvä. Haettiin tallista muutamat sankot ja laatikot, ja tehtiin niistä "kenttä" pellolle, eli rajattiin joku suorakaiten muotoinen alue.
 Heitettiin ponille varusteet niskaan ja suunnattiin pellolle. Ponia varustaessa oli ruvennut tuulemaan ihan hulluna!
Nousin selkään ja yritin kävellä alkukäyntejä, mutta poni oli ihan sekaisin tuulesta, joten päätin ottaa ohjat jo heti alkuun tuntumalle. Noppa tuijotti ja säikkyi koko ajan kaikkea. Menin ohjelman kerran läpi käynnissä. Se sujui ihan kohtuullisen hyvin, mutta kun tuuli vain yltyi alkoi poni ryöstelemään. Pysähtyminen oli ihan mahdotonta- heti kun pysähtyi poni loikkasi valtavalla loikalla eteenpäin tai lähti peruuttamaan. Yritin mennä joitakin ympyröitä, joiden jälkeen ponin päässä naksahti "Ainiin, jokainen asia on ihan kamalan pelottavaa!" 
Siitä se sitten lähti, nimittäin pystyynhyppiminen. Alkuun hypyt olivat ihan pieniä, mutta kun korkeus vain kasvoi, päätin lyödä hanskat tiskiin ja menin talliin. 
Harjaitiin ponia hetki ja päätin kokeilla onnistuuko kumarrus, no arvatkaa vaan! Ei, ei ja vielä kerran ei! Poni vain riehu ja mulla meni hermot. Palattiin taas talliin, harjoittelin "kisakampauksen" tekemistä Nopalle ja vietiin poni tarhaan.


En syytä tästä kakkaisesta fiiliksestäni ponia, en syytä ketään. Nopalla oli huono päivä, ja se on poni, poneilta sallitaan jekkuilu. 
Mä oli toisaalta se syyllinen kun en enää yrittänytkään ratsastaa- menetin hermoni. Alkoi vaan tuntua siltä että kohta ollaan Kuussa ponin kanssa!

Joku varmaan miettii, miksi kuvat ovat jotai ihan muuta kuin postauksen sisältö. Olin aamulla niin idiootti että unohdin kameran muistikortin kotiin. 

Viimeistään sunnuntaina kokeillaan uudestaan, ja toivotaan ettei tuule. Oln aina tiennyt ettei Noppa tykkää tuulesta, mutta en ole tiennyt että se ihan noin paljon. Poni jekkuili kun oli aihetta jekkuilla.

En lannistu tästä vaan jatkan treenausta hyvällä mielellä!

Kaikilla on joskus huono päivä!

11 kommenttia:

 1. Hienoja noi kuvat:) mutta joo, kaikilla on joskus huono päivä:(

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä kivan näköisiä kuvia! Tuo pinkki riimu sopii Nopalle ja taustaan :D Oon kans huomannut, että kaikilla on joskus huonoja päiviä! Ja voin sanoa, että tuo fiilis kuulostaa niin tutulta :/ Toivotaan, että teillä sujuu sunnuntaina paljon paremmin :) Pidän täälä jo nyt peukkuja :D

  VastaaPoista
 3. Mullakin on joskus samanlaisia päiviä, milloin ovenkin kiinni laitossa menee hermot. Mutta onnea treeneihin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin saattaa mennä hermot ihan minkä asian kanssa vaan:D Kiitos:)

   Poista
 4. Suloinen noppa noissa kuvissa :) Ymmärrän tunteen, välillä vaan on parempi ns. "luovuttaa" sillä itse ainakin olen huomannut että se on sillointällöin parempi vaihtoehto. Ja tiedän niin tunteen ! Tsemppiä kuitenkin treeniin, eiköhän ensi kerralla sujuisi jo paremmin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho tuli näemmä kaksi kertaa tuo 'tiedän tunteet' :D

   Poista
  2. :D turvallisuussyistäkin oli järkevämpää luovuttaa kun poni alko keulimaan sen verran korkealle! Jos ei vaan tuule niin varmasti sujuisi paremmin!:)

   Poista
 5. Kivat kuvat! Ja tiiän ku poni alkaa hankalaksi, viki säikkyvihan hulluna sitä että ravuri meni hiittisuoralla kentän ohi, niin poni alko vaan kiitoravamaan kenttää ympäri... Siitäki selvittiin ku otin pari laukkapätkää hiitillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jospa Nopapkin vaan lähtis ravaamaan eikä keulis:D

   Poista