5. maaliskuuta 2015

Tiistain ratsastuskuvat

Niikuin viime postauksessa kerroinkin olin tiistaina pitkästäaikaa ratsastamassa Nopalla! Nopalla oli ollut melkein kaksi viikkoa vapaata mutta silti se oli älyttömän laiska, olin odottanut toisenlaista ratsua. Ratsastin taas ajolenkillä koska kaikki muyta paikat oli jäässä. Kävenlin eka muutaman kierroksen, sitten ravasin ja kokeilin laukkaa. Laukka ei kumminkaan onnistunut, poni vaan meni kiitoravia. Annoin laukan olla ja ravasin jonkun aikaa. Sitten kävin vielä alapellolla kokeilemassa laukkaa. Napsautin Noppaa raipalla ja se heitti valtavan pukin, raippa tippui, paiskauduin Nopan kaukalle ja löin leukani Nopan kaulaan. Nyt on leuka kamalan kipeä!:D Onginraipan maasta ja kävelin hetken. Sitten Tytti ratsasti muutaman kierroksen, jonk jälkeen otimme varusteet pis ja harjoittelimme kumartamista. Kuvat (c) Tytti

Ööh...
Ryhti.. 
Paras!<3 En osaa tehä tällä koneella semmosta hienoo sydäntä!;D

Maailman söpöin turpa!

Unelmat on sanonko mistä? (klik) postaukseen tuli paljon kommentteja. Aika ikävää luettavaa. Haukuttiin ylimieliseks ja kaikkea muuta mahdollista. Postauksessa kerroin ettei Noppa voi ehkä tulla meille enää, mutta nyt on tullut yksi juttu, joka ehkä mahdollistaa sen taas ensikesänä. Mitään en vielä sano koska asiat eivät ole ihan varmoja. 
Onko teidän hevosilla laukka ongelmaa?

15 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Joskus vikin kanssa alkuaikoina poni heitti hirveitä pukkeja ennen nostoa, mutta sekin häipyi muutamassa viikossa kun olin aloittanut ponilla ratsastamisen. :)

  VastaaPoista
 2. Aww tuo huopa! :3 Ihania kuvia muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana!:) kunnia kuvaajalle;)

   Poista
 3. Vähän kirjotusvirheitä, mutta ei se haittaa😁😄
  Ja tekis niiiiiin mieli paljastaa se juttu :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muistanu tarkistaa niitä kun oli kiire kattomaan niitä hiihtokisoja:D ja niinpä!!:):)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Toivottavasti leukaasi ei sattunut ihan hirveästi! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen vieläkin vähän koskee:D

   Poista
 5. Kiva postaus ja meillä nyt ei sinänsä ole laukka ongelmaa, mutta saisihan sitä rauhoittaa ihan reilusti tai saadaan vielä maastossa ylinopeussakot:'D

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia, suloinen poni ! Meillä meidän shetlanninponin kanssa on silloin tällöin pikku ongelmia laukannostossa mutta russin kanssa ne sujuvat kyllä hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista