4. maaliskuuta 2015

Kumarrus harjoituksia

Tiistaina olin Tytin kanssa Nopan luona. Ratsastettiin aika pitkään ja Noppa kulki aika hyvin. Ratsastuskuvia laitan vaikka huomenna koska en jaksa enää muokata niitä. Ratsastuksen jälkeen harhjoiteltiin kolmatta kertaa kumartamista ponin kanssa ja se meni superhyvin, verrattuna siihen että edellisillä harjoituskerroilla se ei siirtänyt yhtään painoa taakse-päin. Nyt jalka meni kokonaan maahan muttei Noppa pysynyt kumarrus-asennossa kovin kauan. Mutta silti se meni tosi hyvin! Tästä lähtien yritetään harjoitella aina kun voidaan!
Oon ylpee mun pikku ponista! 

Oletteko te opettaneet hevosille mitään temppuja?

10 kommenttia:

 1. Oi miten taitava pikku poni! ♡ saat kyllä todellaki olla ylpee Nopasta:')

  VastaaPoista
 2. Tuollaisesta suorituksesta ei kannata olla ylpeä! Päinvastoin, sen pitää mennä täydellisesti ennen kuin annat herkun. Jos palkitset pienestä yrityksestä ponisi oppii ettei sen tarvitse tehdä mitään. Luulisi että kolmannella kerralla se menee täydellisesti kun jotkut jo ensimäisellä kerralla oppii:D noh oon huomannu et ponis on vähä kehari ja muutenkin sellanen et ei älyy yhtään mutään!!:)) ei pahalla poniia kohtaan;;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohhoijaa mitä paskaa! Kokeileppa sitten itse viisaampana ja osaavampana tulla sitten tekemään kumarruksen ensimmäisellä kerralla. Ja me teemme sen juuri niin, kuin haluamme, sinun ei tarvitse tulla neuvomaan :)

   Poista
  2. Just joo. Ja eikös se ole niin että pienestäkin yrityksestä on hyvä palkita? Kun haukut Noppaa niin ei sitä voi oikein hyvälläkään ottaa:D

   Poista
 3. Pikkuhiljaa vaaditaan enemmän ja enemmän eikä heti pyydetä täydellistä suoritusta. Niin sitä vain poni lopettaa yrittämisen eikä edes pienesti mallaa...

  Ja juu omalle ponille olen opettanu kättelemisen ja vähä ollaan treenailtu pusuilmettä :'D

  VastaaPoista
 4. Hyvin näyttää sujuvan! :) On Noppa vain suloinen poni :3

  VastaaPoista
 5. Näyttää kivalta, hieno Noppa!:)
  Itse olen opettanut vuokraponilleni irvistyksen käskystä:D se on helppo ja hauska temppu!

  VastaaPoista