31. maaliskuuta 2015

Kesän suunnitelmat

Multa pyydettiin postausta jossa kerron ensikesän suunnitelmista. Päätin toteuttaa tämän, vaikka kaikki on vielä vähän auki. Tavoitteita mulla ei oikein ole, mutta toiveita kyllä riittää. Mua ärsyttää kun en voi olle yhtään varma mitä kesällä tapahtuu, aika näyttää.

Ensinnäkin jos tai kun ostamme sen hevosen, haluaisin ratsastaa sillä mahdollismman paljon ja käydä muutamissa kisoissakin. Sen hepan kanssa voisin kesän aikana korjata huonontunutta istuntaani ja hypätä, jos en voi enää Nopalla.

Nopan kanssa mulla on suunnitelmia, joita en välttämättä pysty toteuttamaan, jos poni ei pääse tänne meidän pihaan. Luulisin että se kyllä pääsee, uskotaan siihen, että uusi heppa pelastaa kesän;)
Kesällä haluaisin opettaa Nopalle kunnollisen kumarruksen ja kehittää luottamusta lisää.
 Haluaisin myös irtohypyttää Noppaa mahdollisimman paljon, ja kokeilla kuinka korkealle poni pomppaa. Haluaisin myös käydä maastossa ajaen ja taluttaen.  Poniagilityä olisin myös innostunut kokeilemaan.
Haluaisin myös uittaa Noppaa enemmän kuin ennen ja viettää kuumat päivät rannalla.

Nyt mieleeni nousee kuva musta ja Nopasta rannalla makaamasta, aurinko porottaa ja välillä pulahdamme järveen uimaan. 
Noh, olisihan se tavallaan mahdollista, jos ponin opettaisi menemään maate. Uskon että sekin onnistuu, kun poni näkee ihanan hiekkaranna ja heittäytyy piehtaroimaan.
Ainut ongelma on pistävät muurahaiset ja ällöttävät koppakuoriaiset joita rannallamme vilistää...
Kesällä olen jo ehkä liian pitkä ratsastamaa Nopalla, saatan alkaa etsimään pikkuratsastajaa, tai sitten vaan löhöillään koko kesä eikä treenata:D
Tiivistettynä aijon ottaa Nopan kanssa rennosti ja viettää aljon aikaa ihanan ponin kanssa

Sitten mennäänkin kesän tavoitteisiin blogin suhteen.
Kesällä aijon ottaa paljon ihania kuvia, ja joku saa ottaa niitä myös minusta ja Nopasta. Mekkokuvista olen aina haaveillut. 
Aijon postailla mahdollisimman paljon, mutten istu koneella kovin kauaa. 
Sitten se on kai pakko tehdä viimeistään kesällä, se on piinannut mua jo kauan, kaikki haluavat sen, nimittäin varustepostauksen. Mulla ei ole tallilla aikaa kuvata sitä, kesällä aikaa olisi. Nopalla on varusteita paljon, joten se on tehtävä useissa osissa.
 Kuvasin sen jo viimekesänä, mutta nyt olen onnellinen etten julkaissut sitä. Lagitin siinä koko ajan enkä tiennyt minkä merkkisiä mitkäkin olivat ja kysyin Venlalta kokoajan kaikkea:D

Muita suunnitelmia mulla ei oikeastaan ole!
Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

4 kommenttia:

  1. Tää oli kiva postaus! Mahtavaa lukea nyt jo kesäsuunnitelmista ja fiilistellä tulevaa kesää näillä ihanilla kuvilla! :D Ääh, olisipa jo kesä... :D Itselläni on rippileiri ja ratsatsusleiri, mutta mitään muuta en ole vielä miettinyt tosissani :D

    VastaaPoista