6. helmikuuta 2015

Vauhtiponin poseeraukset

Nyt kerron medän tallipäivästä. 
Koulun jälkeen odotettiin Hetan kanssa Hetan luona noin puoli kolmeen että meidät haetaan tallille.
Haettiin Noppa laitumelta ja poni pääsi karkuun... Noh aina kun se karkaa se köpöttelee vierailemaan lintujen ruokintapaikalle:D Noppa näytti niin huvittavalta kun se kipitti miniaskelilla yhdessa mutkassa:D Harmittaa niin paljon ettei siitä saatu kuvia! Kun Noppa oli haettu karkureissulta harjattiin se pikaisesti ulkona ja laitettiin suitset. Lähdettiin pellolle ottamaan kuvia. Pellolla oli lunta kyllä odotettua enemmän! Nopan jalat peittyivät kokonaan, silti se käveli siellä innoissaan. 
Heta on ottanut kaikki Noppa-kuvat.

Tästä tulee mieleen lumiaura!:D

Mä vähä huijjaan... oon ikeesti polvillaan. 


Söpö poni!:3 Ratsastus sujui ihan kivasti, vauhdikkaasti. En voi ymmärtää mikä Nopalla on kun se ei vaan laukkaa. Sillä on usein kamalasti virtaa mutta se ei lakkaa jaan menee jotain ihmeen kiitoravia.
Jos joku tietää mikä syy voisi olla niin kerro ihmeessä!
Ratsastin iis ilman satulaa kuten kuvissa näkyy. Välillä juostiin Anskua karkuun kun se oli ajelulenkillä. Talvella meillä on vähän tylsää ratsastaa kun ei ole kuin tienpätkiä joissa pääsee meenemään hukkumatta. Lunta on siis tsi paljon! Ravattiin paljon ja ravissa Noppa osasi jopa välillä rentoutua. 

Turparemmiä pitäisi taas alkaa käyttää sillä Noppa aukoo suutaan ihanasti!
Kun olin ratsastanut menimme talliin laittamaan satula. Heta hyppäsi selkään ja aloin pitämään sille tuntia. Mentiin ihan perus lävistäjiä ja ympyröitä. Heta kävi ravaamassa samassa paikassa missä mäkin ratsastin ja meni tosi hyvin! Nyt yritän pitään Hetalle joka viikko tunnin.
Hetan taiteellinen  kuva!
Kesken tämän postauksen kirjoittamisen lähdin pienelle iltalenkille. Kamera kaulassa ja taskulamppu kädessä. Kuusta en saanut yhtään kelvollista kuvaa. Taskulampulla leikkiminen oli aika houkuttelevaa joten jäin sitten sinne keskelle metsää heiluttelemaan taskulamppua:D Tähtitaivaastakin sain yhden kivan kuvan.
Pimeässä kuvaaminen olisi huomattavasti helpompaa jos omistaisi kameranjalan!

8 kommenttia: