14. helmikuuta 2015

Harjapakin asukkaat


Teen nyt blogitallin viikonblogihaasteen jossa pitää esitellä harjapakin sisältö.
Ohjeet osallistuiseen löydät täältä.

Nopan harjapakki on aika iso ja pinkki. Onneksi se on iso sillä siellä on aivan liikaa tavaraa!

Harjalaatikko
Kuva otettu Hööksin sivulta. Meidän harjapakin violetti osa on maalattu pinkiksi. Unohdin ottaa pakista kuvan.

Harjapakki on aina kamalan sotkuinen ja heitän sinne aina kaikki roskat. Hyvä tapa.. Harjapakki pitää väkisin rulloa kiinni!
Siellä on paljon tavaroita joita en edes käytä. Eikä tässä ole läheskään kaikkia Nopan harjoja, mutta ne jotka harjapakissa majailevat. Osa harjoista ovat muuttamneet meidän kuistille tai varastoon. Kerron mistä harjat on ostettu jos vain muistan.
Kaksi perus harjaa 
1.Lami-cell merkkinen taipuva harja. Käytetään paljon varsinkin jalkojen harjaamiseen. Ostettu muistaakseni Joensuun ravista ja ratsastuksesta. Se majailee ylimmässä kerroksessa.
2. En tiedä merkkiä. Kovassa käytössä, Venla on ostanut Joensuun ravista ja ratsastuksesta.
Tämä majailee keskikerrokessa.

 Kaksi salaliittolaista
1. Nopan mukana tullut pelokas kumisuka, pinkki ja kimalteleva=ihana! Ei tule käytettyä kovin paljoa sillä Noppa ei ihan satasella tykkää tuosta ja se on aina piilossa hajapakin pohjalla!
2.Agrimarketista ostettu Magic Brush on myös pelokas ja tykkää piileskella kumisuan kanssa. Epäilen että niillä on joku salalokero sillä vaikka kuinka penkoo niitä ei löydä mistään!

 Kaksi pehmeää luonnonharjas harjaa
1. Julkisuutta kaipaava blondi. Venla on ostanut tämän joskus Agrimarketista Tanelille, mutta lahjoitti tämän Nopalle. Tämä harja kaipaa julkisuutta ja käyttöä sillä se on kokoajan päällimmäisenä pakissa.
2.Nopan mukana tullut pehmeä harja majailee pakin puolivälissä, ei pohjalla eikä päällä.
Tätä käytetään kisoissa esim irtokarvojen pois pyyhkimiseen. Tämän harjan puuosa on vaihtanut väriä kaksi kertaa, ensin vaaleansiniseksi ja sitten pinkiksi.

 Kaksi vanhaa harjaa
Nämä harjat on kummatkin tulleet Nopa mukana. Molempia käytetään aika paljon. Nämä kaksi harjaa kuuluvat niihin puolivälissä majailijoihin ja ovat pakin vanhimpia ja kärsineimpiä.
1.Tämänkin harjan puuosa on kokenut saman kuin ylläolevan pehmeän harjan. Jos en ole ihan väärässä tää on pölyharja ja tällä on tosi hyvä harjata lumet pois ponista!
2. Melko kova harja jonka puu osa on myös kokenut saman kuin edeltäjänsä. Sällä harjaillaan jalkoja ja satulahuopia.

Päällimäisinä majailevia 
1. Miralta saatu maailmanparas kaviokoukku majailee harjapakin päällä. Harjaosa on huippu keksintö. Tämä kaviokoukku on kokenut monet ilmalennot kun heittelen sitä minne sattuu!
2. Oikeasti tämä on ihmisten harja mutta olen lahjoittanut sen Nopalle. Tälle on käyttöä ja onneksi se majailee päällimäisenä. Harjaa on maalattu mutta se on rapistunut.

 Kolme sporttista vauvaa
Harjapakissa majailee kolme pääharjaa. Nämä ipanat vaeltelevat pitkin harjapakkia.
1. Luonnonharjasta, ostettu Jensuun ravista ja ratsastuksesta. Näytetään melko vähän.
2. Miralta saatu ei kova eikä pehmeä pinkkiharmaa pääharja. Käytetään paljon. 
3. Fastin mukana tullut ruman värinen pääharja. Ruman ulkonäönsä vuoksi se ei halua olla käytössä tai esillä joten sillä harjataan vain suojia.

 Keskivaiheilla majailee neljä suloista suojaa. Ostettu Joensuun ravista ja ratsastuksesta. Käytetään melko paljon mutten joskus jaksa laittaa niitä.

 Agrimarketista ostettut iiihanat riimu ja naru. Nämä majailevat ylimmässä kerroksessa vaikka mun puolesta ne voisivat muuttaa kokonaan toiseen paikkaan. Näitä ei ole tullut käytettyä paljoa vaikka ovatkin niin ihanat. En halua laittaa näitä Nopalle laitumelle koska ne menee heti likasiksi.

Pohjakerroksen tarpeettomia
 1. Kirjakaupasta ostetut sakset, maalattu pinkeiksi. Ei tarvita kovin usein.
2. Joensuusta ostettuja jalustinkumeja ja nahkaosia.
3.Raveista ostetua metallikampaa ei käytetä paljoa koska se ei jaksa selvittää Nopan paksua harjaa. Nyppimiseen oiva väline.
4. Pussillinen kumilenkkejä.

 Keskikerroksen tarppeettomat
1. Joululahjkasi saatu otsalamppu, käytetään pimeässä liikkuessa, luonnollisesti.
2.Tukkoon mennyt pullo selvitysainetta ei voida käyttää koska se pullo on tukossa.:D
3.Heijastinliivi, saatu hiihtokisoista. En ole tallilla tätä käyttänyt kun parikertaa pimeässä ajaessa.

 Sekalaisia
1. Keksikerroksessa majaileva pesukonetta pelkäävä vaaleanpunainen pyhe. Talvisin tätä ei käytätä mutta kesällä kuivaamiseen.
2. Maatalousnäyttelystä saatu mittanauha esteiden mittaamsiseen.
3. Mun ja ompelukoneen uhriksi joutuneet kangaspala ja pumpulipallo. Siitä tuli sitten joku ihmeen "turpapallo" (Hetan käyttämä nimi) Tällä siis silitetään Nopan turpaa ja se tykkääs siitä. On tämä muutaman kerran sujahanut Nopan hampaiden väliin.
4.Pussillinen herkkuja riittää Nopalle pitkäksi aikaa sillä se ei voi syödä herkkuja kerralla paljoa.
Puhjakerroksessa majailee myös kamalaisti roskaa, hiekkaa ja joku petadinepaperi..

Kertoka mitä pidittte!

Samalla kun otin kuvia näistä harjoista Heta harjasi Noppaa käytävällä ja poni innostui haukottelemmaan, tietysti räpsin heti kuvia siitä!


HIHII!


2 kommenttia:

  1. Hauska postaus, nauroin esim. noille salaliittolaisille:DD ja hienoi noi haukotus kuvat:)

    VastaaPoista