23. helmikuuta 2015

Äänestä banneria

Tänään olen väsäillyt aika monta banneria suunnilleen samoista kuvista. Nyt saatte äänestää mielestänne parasta. Ääniä voi antaa usealle bannerille. Valintaa tätyy myös vähän perustella!
Kokeilin nyt joitakin itselleni uusia "tyylejä" Muutamiin bannereihin tulee pientä korjausta jos joku niistä voittaa, koska tein kaikki nämä putkeen kahessa tunnissa joten en ihan huolella jaksanu jokaista. Esim kolmoseen laitan tuon Nopan pään uudelleen!:D
1.
2.

3. Tää on tosi yksinkertanen mutta ihan kiva!

4.

5.
Se banneri joka saa eniten ääniä on siis blogin bannerina jonkun aikaa.

Tästä viikosta sanon vielä sen verran että torstaina menen toivottavasti Hetan kanssa Nopan luokse ja voisi tehdä ihan kunnon kuvapostauksen. Vois hajotella sitten laukkaa Nopan kanssa;)
Ja sitten eikun äänestämän!!

10 kommenttia:

 1. Tosi hienoja bannereita!:) ensimmäinen banneri on suosikki koska se on mukavan selkeä, talvinen ja siin on kivoi ja erilaisii kuvia ja useempi ku vaa yks.
  Kolmas on myös tosi kiva vaikka onkin yksinkertainen:) en oikeen osaa perustella mut jotenki se vaa näyttää hienolt:'D
  Vitosestaki tykkään mut taidan nyt antaa nyt sen äänen sille ykköselle:)♡

  VastaaPoista
 2. 4 koska en ole nähnyt ikinä missään blogissa tuollaista, se on siis niin erilainen, muttei liian sählätty. 1. On myös kiva, selkeä ja toi fontti kiva, ja sopii jotenkin tähän blogiin :). Annan äänen... ööööö... Liian vaikea valita jompi kumpi. Annan molemmille :D.

  VastaaPoista
 3. 1 tai 4 :3 mut jotenki 3 :DD en osaa oikein oerustella... mut annan ääneni varmaa ykköselle:))

  VastaaPoista
 4. 2 ja 3, koska niissä on jotain tosi kivaa ja itse pidän yksinkertaisista, mutta hienoista. :)

  VastaaPoista